Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "WHO" cimkére.

Szócska: népegészségügyi sztárnak számít Magyarország

2016. november. 10. 13:30
Az eddig jelölti viták, bemutatkozások során kiderült, hogy a tagországok sokkal intenzívebb cselekvést várnak az Egészségügyi Világszervezettől (WHO) - mondta a magyar kormány által a szervezet vezetőjének jelölt Szócska Miklós az M1 csatorna csütörtöki műsorában.

„A Zika-vírus gyenge és képesek vagyunk kontrollálni”

2016. február. 18. 16:35
Jó esélyünk van rá, hogy a Zika-vírus ellen legalább egy előzetes vakcinát kifejlesszünk a következő 15–18 hónapban – véli Roberto Bertonllini, a WHO szakértője.

Zika-vírus - Ne utazzanak a riói olimpiára állapotos nők!

2016. február. 02. 09:15
A brazil elnöki kabinet vezetője bejelentette: állapotos nők ne utazzanak a riói nyári olimpiára, mert a Zika-vírus miatt ez nagyon kockázatos lenne.

A magyar húsosok nekimennek a WHO rákos tanulmányának

2015. október. 28. 17:31
A vörös húsok rákkeltő hatását valószínűsítő WHO-tanulmány indokolatlanul félreinformálja a fogyasztókat, ugyanakkor az állatok tartásával, vágásával és húsfeldolgozással foglalkozók gazdasági helyzetét is ellehetetlenítheti - állítja a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.

Tegyünk a rák és a klímaváltozás ellen: Legyünk hetente egy napra vegetáriánusok!

2015. október. 27. 13:15
A vöröshús-fogyasztás csökkentésével nem csupán a daganatos megbetegedések kockázatát csökkenthetjük, de bolygónk állapotán is javíthatunk.