Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

13 találat a(z) "webshop" cimkére.

Az online vásárlások költsége is nő a Brexit miatt

2019. február. 22. 09:01
Komoly meglepetéseket hozhat a Brexit azok számára, akik az Egyesült Királyságból rendelnek terméket az interneten keresztül, mivel jelentősen nőhetnek a költségek és az adminisztratív tennivalók is.

Ezért veszítheti el online ügyfeleinek felét egy pillanat alatt

2018. szeptember. 25. 18:00
Az interneten vásárlók 64 százaléka hagyja el azonnal az általa böngészett webshopot, ha elakad és rövid időn belül nem kap segítséget - hívta fel a figyelmet Bortnyák Adorján, a Geomant ügyvezető partnere az Internet Hungary konferencián.

Saját futárszolgálattal erősít az Extreme Digital

2018. január. 02. 08:58
Saját futárszolgálat indítását és első külföldi hagyományos üzletének megnyitását is tervezi az Extreme Digital e-kereskedelmi cég.

Az eBay szerint idén rákapnak a webkereskedelemre a magyar vállalkozások

2018. február. 07. 18:01
Az eBay arra számít, hogy 2018 első hónapjaiban több vállalkozás kezd online kereskedésbe. A platform felmérése szerint a legsikeresebb újonnan regisztrált kis- és középvállalkozások átlagosan 24,5 millió forint eladást generáltak 2017-ben az eBay-en. Az új magyar online vállalkozások több mint 7 ezer terméket kínáltak vásárlóiknak.

A Praktiker 21. üzletegysége fejlődik a legdinamikusabban

2017. október. 30. 17:00
Bár 20 üzletegységgel rendelkezik Magyarországon a Praktiker, a „huszonegyedik”, azaz az online áruház fejlődése a legdinamikusabb. A webshop 2009 tavaszán kezdte meg működését, 2016 májusában teljesen megújult és immár a vállalat bevételeinek több mint 5 százalékát garantálja.

Tovább bővít Magyarországon az Alza cseh webáruház

2017. október. 27. 10:14
Magyarországon 5 millió eurót fektet be az Alza cseh webáruház, és tervei szerint jövőre bekerül a három legnagyobb magyarországi e-kereskedő közé.

Jogsértő webshopok: nem könnyű lekerülni a feketelistáról

2017. március. 21. 12:03
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a jogsértő webshop üzemeltetőkről feketelistát vezet, amelyen minimum két évig bérelt helyük van a vétkes vállalkozásoknak.

Előadássorozat az információs társadalom jogra gyakorolt hatásáról

2017. március. 19. 09:30
Az információs társadalom jogra gyakorolt hatásával foglalkozó előadássorozat kezdődik a Kúrián hétfőn. Az előadók az adatbázisok, az elektronikus eljárások, az interneten elkövetett személyiségi jogi jogsértések, az internetes vásárlások témakörét járják körül havi rendszerességgel, de szó lesz az elektronikus pénz és a vezető nélküli autók használatából adódó problémákról is.

Kétszer annyi uniós állampolgár vásárol az interneten, mint tíz éve

2017. július. 26. 08:44
Az Európai Bizottság felmérése szerint egyre több uniós fogyasztó intézi vásárlásait az interneten keresztül. Erősödik az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom is, különösen a más uniós országokból történő internetes vásárlásnál.

Lecsaptak a fogyasztóvédők a kínai potencianövelő szerekre

2017. augusztus. 15. 14:29
Internetes próbavásárlással rendelték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkatársai azt a két, Kínából származó étrend-kiegészítőt, amelyekben a szakemberek gyógyszer-hatóanyagot találtak. A nem engedélyezett összetevők miatt a hatóság azonnali hatállyal elrendelte a termékek kivonását a forgalomból.

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2