Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

11 találat a(z) "webshop" cimkére.

Saját futárszolgálattal erősít az Extreme Digital

2018. január. 02. 08:58
Saját futárszolgálat indítását és első külföldi hagyományos üzletének megnyitását is tervezi az Extreme Digital e-kereskedelmi cég.

Az eBay szerint idén rákapnak a webkereskedelemre a magyar vállalkozások

2018. február. 07. 18:01
Az eBay arra számít, hogy 2018 első hónapjaiban több vállalkozás kezd online kereskedésbe. A platform felmérése szerint a legsikeresebb újonnan regisztrált kis- és középvállalkozások átlagosan 24,5 millió forint eladást generáltak 2017-ben az eBay-en. Az új magyar online vállalkozások több mint 7 ezer terméket kínáltak vásárlóiknak.

A Praktiker 21. üzletegysége fejlődik a legdinamikusabban

2017. október. 30. 17:00
Bár 20 üzletegységgel rendelkezik Magyarországon a Praktiker, a „huszonegyedik”, azaz az online áruház fejlődése a legdinamikusabb. A webshop 2009 tavaszán kezdte meg működését, 2016 májusában teljesen megújult és immár a vállalat bevételeinek több mint 5 százalékát garantálja.

Tovább bővít Magyarországon az Alza cseh webáruház

2017. október. 27. 10:14
Magyarországon 5 millió eurót fektet be az Alza cseh webáruház, és tervei szerint jövőre bekerül a három legnagyobb magyarországi e-kereskedő közé.

Jogsértő webshopok: nem könnyű lekerülni a feketelistáról

2017. március. 21. 12:03
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a jogsértő webshop üzemeltetőkről feketelistát vezet, amelyen minimum két évig bérelt helyük van a vétkes vállalkozásoknak.

Előadássorozat az információs társadalom jogra gyakorolt hatásáról

2017. március. 19. 09:30
Az információs társadalom jogra gyakorolt hatásával foglalkozó előadássorozat kezdődik a Kúrián hétfőn. Az előadók az adatbázisok, az elektronikus eljárások, az interneten elkövetett személyiségi jogi jogsértések, az internetes vásárlások témakörét járják körül havi rendszerességgel, de szó lesz az elektronikus pénz és a vezető nélküli autók használatából adódó problémákról is.

Kétszer annyi uniós állampolgár vásárol az interneten, mint tíz éve

2017. július. 26. 08:44
Az Európai Bizottság felmérése szerint egyre több uniós fogyasztó intézi vásárlásait az interneten keresztül. Erősödik az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom is, különösen a más uniós országokból történő internetes vásárlásnál.

Lecsaptak a fogyasztóvédők a kínai potencianövelő szerekre

2017. augusztus. 15. 14:29
Internetes próbavásárlással rendelték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkatársai azt a két, Kínából származó étrend-kiegészítőt, amelyekben a szakemberek gyógyszer-hatóanyagot találtak. A nem engedélyezett összetevők miatt a hatóság azonnali hatállyal elrendelte a termékek kivonását a forgalomból.

Kovács Antal: A kézművesség nem hóbort, hanem az ezer éves borkultúra felélesztése

2016. március. 01. 10:30
A fogyasztók könnyebben nyitnak a minőség, a kézművesség felé, a borászatokkal és kereskedőkkel szemben – mondja Kovács Antal háromszoros, örökös, sommelier bajnok a KamaraOnline-nak nyilatkozva. A Pincearon.hu társtulajdonosa hat és fél éve járja ezt az utat, és nem szándékozik feladni borkereskedésében a minőségi munkát.

Zimber Szilvia: Olyan sztorikat keresek, amelyekről én is szívesek olvasnék

2016. december. 27. 09:30
Megbízható kiadó vagyunk, amit méltányolnak a szerzők. A nagy kiadókkal szembeni előnyünk a rugalmasság – mondja Zimber Szilvia a KamaraOnline-nak adott interjúban. A Zimber-Könyvek szerkesztője szerint elképzelhetetlen, hogy ne foglalkozzon személyre szabottan minden szerzőjével.

összesen: 11 db | 10 db/oldal

1 2