Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

51 találat a(z) "webáruház" cimkére.

Jogsértő webáruházak: nem is fontos a hibajavítás?

2018. március. 23. 14:56
Kétszáz felett a súlyosan jogsértő webáruházak listája. Mit ér ez a közösségi oldalak világában? Lehet olyan, aki nem javítja ki a hibáját, pedig a hatóság kötelezi rá? Okult is persze a fogyasztóvédelem. És mit keres ott a (.)aszacuccok.hu? És egy kis bírságlibikóka. A blokkk.com cikke.

Egymást falják az élelmiszeres webáruházak

2018. május. 09. 14:30
„Itt már vége a „Lehet-e két dekával több, vagy kevesebb?” című történetnek. Eddig nem nagyon merészkedtek a fővárostól messzebbre az élelmiszeres webáruházak. 300 ezer alatt nem nagyon akad kiszállító munkatárs. Van, aki egy forintot is elkér, más a csomagtartóba is bepakol. A logisztika darálni fog” – vélik a blokkk.com szakértői.

Tovább drágulhat a webáruházakban vásárolt termékek kiszállítása

2018. június. 12. 10:58
A logisztikai szektorban folytatódott az első negyedévben a tavaly év végén elindult áremelési hullám, és várhatóan az év hátralévő részében is lesznek emelések a kézbesítési díjakban.

Már nem csak vásárolni, fizetni is mind többen szeretnének online

2018. július. 31. 17:01
Az internetes kereskedelem térhódításával egyre nő az igény az online fizetés iránt. A vásárlói szokások változására a kkv-szektornak is reagálnia kell.

Vásárlók dobták fel a sütis webáruházat a Nébihnél

2018. július. 26. 18:30
Sütemény-webáruházzal szemben intézkedett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A takeacake.hu honlap üzemeltetője elismerte az eljárás során feltárt hiányosságokat. A bírság a többszörös szabályszegés miatt csaknem 1 millió forint - közölte a hatóság csütörtökön.

Rászállt a fogyasztóvédelem a csodákat ígérő webáruházakra

2018. július. 13. 12:37
Lehet már részletesebben is keresni a súlyosan vétő webáruházak között a fogyasztóvédelem honlapján. Némi hiba is becsúszik még azért. Új csapásirány: kergetik a csodatévőket – emeli ki a blokkk.com.

Saját futárszolgálattal erősít az Extreme Digital

2018. január. 02. 08:58
Saját futárszolgálat indítását és első külföldi hagyományos üzletének megnyitását is tervezi az Extreme Digital e-kereskedelmi cég.

Már meghaladja az évi egymilliárd eurót a forgalom a hazai online kereskedelemben

2018. február. 22. 11:59
A hagyományos kiskereskedelemhez képest továbbra is háromszoros sebességgel bővül a hazai online értékesítés, a szektor 2017-ben átlépte a 360 milliárd forintos forgalmat. A bővülés mértéke jelzi, az ágazat továbbra is dinamikusan fejlődik.

Az eBay szerint idén rákapnak a webkereskedelemre a magyar vállalkozások

2018. február. 07. 18:01
Az eBay arra számít, hogy 2018 első hónapjaiban több vállalkozás kezd online kereskedésbe. A platform felmérése szerint a legsikeresebb újonnan regisztrált kis- és középvállalkozások átlagosan 24,5 millió forint eladást generáltak 2017-ben az eBay-en. Az új magyar online vállalkozások több mint 7 ezer terméket kínáltak vásárlóiknak.

A top tíz hazai webáruház viszi a magyar netes kereskedelem harmadát

2018. augusztus. 16. 14:00
A tíz legnagyobb magyarországi webáruház összesített forgalma teszi ki a hazai internetes kereskedelem 37 százalékát. Az élmezőnyben továbbra is az elektronikai áruházak a dominánsak, de gyorsan zárkóznak fel a napi fogyasztási cikkeket értékesítő kereskedők, a Tesco például már éppen csak lecsúszott a dobogóról.

összesen: 51 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6