Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

10 találat a(z) "vizsgálat" cimkére.

Megdolgozza a nedolgozz.hu működtetőjét a felügyelet

2018. április. 16. 15:01
Az MNB piacfelügyeleti vizsgálatának lezárultáig azonnali hatállyal megtiltotta, hogy H. András a jegybank engedélyéhez vagy bejelentéséhez kötött tevékenységet, így különösen portfóliókezelést vagy függő ügynöki tevékenységet végezzen.

Vizsgálatot rendeltek el az eltérő minőségben forgalmazott élelmiszerek miatt

2017. február. 20. 16:15
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter elrendelte a hazai és a külföldi kiskereskedelemben kapható azonos termékek újabb átfogó vizsgálatát - közölte Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára.

Az MVH bármikor ellenőrizheti a támogatások végrehajtását

2016. október. 11. 15:00
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal adminisztratív és helyszíni vizsgálatokat végezhet, amelyek célja a kérelemben megadott adatok és a jogszabályokban rögzített támogatási feltételek vizsgálata.

Számtalan hiányosságot talált a felügyelet a KDB Banknál

2016. november. 11. 16:01
A működés számos területén tapasztalt hiányosságok miatt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 29 millió forintra bírságolta a KDB Bankot. A pénzintézet ügyfeleit nem érte ár vagy hátrány.

A legolcsóbb vaj bizonyult a legjobbnak a Nébih tesztjén

2016. január. 26. 13:45
A vizsgált vajak harmadánál talált valami problémát a Nébih. A többségnél csak a jelöléssel voltak gondok, négy termék esetében viszont már a minőséggel is, a gyártók felvizezték a vajat.

Magyar ügyfelekre vadászik a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett cég

2016. január. 12. 14:50
Figyelmeztetést adott ki az MNB a Pro Trade FX céggel kapcsolatban. A gyanú szerint a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett társaság engedély nélkül közvetít magyar ügyfeleknek befektetési szolgáltatást.

Az Apple és a Starbucks sem ússza meg az uniós vizsgálatot

2016. február. 02. 08:00
Vizsgálatot indítana az Európai Unió egyes nemzetközi nagyvállalatok és uniós tagállamok között létrejött adózási megállapodások kiderítése érdekében - közölte Margrethe Vestager versenypolitikáért felelős biztos hétfőn Brüsszelben.

Vizsgálat az erdészeteknél: maguk alatt vágják a fát?

2015. október. 08. 10:29
Azonnali és rendkívüli ellenőrzést rendelt el több erdészetnél is Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter – értesült a Magyar Idők. A napilap szerint a menedzsmentek minden évben komoly összeget vehettek fel jutalomként.

Fokhagymakrémben az Auchan végzett az élen, második az Univer

2015. november. 05. 12:43
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) öt fokhagymakrém teljes körű hatósági vizsgálatát végezte el, és az ellenőrzések során kisebb hiányosságokat talált.

Jól vizsgázott a virsli, de egy habtejszín megbukott a vizsgálaton

2015. november. 03. 11:21
Szója-, laktóz- és gluténmentes élelmiszereket vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a 49 ellenőrzött mintából csak kettő nem felelt meg a követelményeknek.