Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

28 találat a(z) "versenyképesség" cimkére.

Új jegycsaládokat vezet be az izraeli légitársaság

2018. január. 04. 12:01
Az izraeli légitársaság igyekszik növelni versenyképességét az európai és észak-amerikai piacon.

Kkv-k versenyképességének növelése: kimerül a GINOP- keret

2018. január. 03. 18:59
A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A kkv-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című (GINOP-2.1.8-17) felhívás esetében a rendelkezésre álló keret várható kimerülésére tekintettel a támogatási kérelmek benyújtása szüneteltetésre kerül – tájékoztatott a kormány a hivatalos pályázati portálon.

Varga: a versenyképesség erősítésében kiemelt szerep jut a kkv-knak

2018. február. 05. 07:58
Magyarország versenyképességének további erősítésében kiemelt szerep jut a kkv-knak- mondta Varga Mihály arról a hétfői konferencián nyilvánosságra kerülő stratégiáról, amely a kormány és a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet szakmai együttműködésében készül el.

Felzárkóztunk Szlovákia mögé versenyképességben

2017. szeptember. 27. 08:32
Magyarország kilenc hellyel került előrébb a világ országainak versenyképességi rangsorában, amelyet a korábbi évekhez hasonlóan az idén is Svájc vezet a Világgazdasági Fórum (World Economic Forum) jelentése szerint.

Nyolc tagja lesz a Nemzeti Versenyképességi Tanácsnak

2017. március. 23. 14:02
Varga Mihály mellett további hét tagja lesz a Nemzeti Versenyképességi Tanácsnak (NVT). A nemzetgazdasági miniszter azzal indokolta a testület létrehozását, hogy a következő években az egyik legfontosabb feladat az ország versenyképességének erősítése, benne az állami szolgáltatások javítása lesz.

Parragh: a versenyképességi fordulathoz erős kapcsolat kell az oktatás és a gazdaság között

2017. március. 09. 16:01
A magyar gazdaságnak megvan a lehetősége a versenyképességi fordulat végrehajtására, amelynek alapja a tudás, a tudáslapú gazdaság – mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön.

A termelékenység javításával komoly potenciált lehetne felszabadítani a kkv-szektorban

2017. május. 29. 19:00
Ha a magyar kis- és középvállalati (kkv) szektor termelékenysége elérné a régió átlagát és közelítene a nagyvállalatokéhoz, akkor a jegybank becslése szerint ez 3-5 százalékkal növelné a magyar bruttó hazai terméket (GDP).

10 milliárd forint kkv-k versenyképességének növelésére

2017. május. 17. 13:58
Összesen 148 mikro-, kis- és középvállalkozás csaknem 10 milliárd forint uniós támogatást nyert el versenyképességének növelésére - tájékoztatott a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára szerdán.

Program készül a kkv-k versenyképesség-javítására

2017. július. 14. 09:51
Új, a kis- és középvállalkozások versenyképességét javító stratégián dolgoznak közösen a munkaadói, a munkavállalói, valamint a kormányzati oldal képviselői a nemzetközi szervezetekkel – értesült a Magyar Idők.

Rosszabb feltételek mellett is nagyobb nyereséget várnak a kkv-k

2017. július. 05. 15:31
A közterhek emelkedésére számítanak a következő egy évben a hazai kkv-k, és megugrott azok aránya is, melyek a versenyhelyzet romlásától tartanak. Mindeközben kimagasló, válság előtti pénzügyi eredményeket várnak a cégek és a munkaerő-felvételi szándék is erősödött a szektorban.

összesen: 28 db | 10 db/oldal

1 2 3