Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

33 találat a(z) "versenyképesség" cimkére.

Innováció Európában: így gyorsítana az Európai Bizottság

2018. május. 15. 16:32
Az innovációt támogató javaslatok között egy új Európai Innovációs Tanács létrehozását is szorgalmazza az Európai Bizottság.

Négy dunántúli kkv versenyképességét fejleszti a Samsonite

2018. május. 13. 12:13
Több mint 1,7 milliárd forintos projekt keretében fejleszti beszállítóinak versenyképességét a Samsonite Hungária Bőrönd Kft., a fejlesztésekben négy dunántúli kis- és közepes vállalkozás (kkv) vesz részt.

Idén még fut a szekér, de mind több kihívás terheli a magyar gazdaságot

2018. május. 02. 10:00
A hazai gazdaságpolitika alakítóinak mind több kihívással kell szembenézniük a következő időszakban, például a versenyképesség folytatódó romlásával és az uniós támogatások csökkenésével, a GKI előrejelzése szerint azonban idén még biztosan tartható a 4 százalék körüli gazdasági növekedés.

Új jegycsaládokat vezet be az izraeli légitársaság

2018. január. 04. 12:01
Az izraeli légitársaság igyekszik növelni versenyképességét az európai és észak-amerikai piacon.

Kkv-k versenyképességének növelése: kimerül a GINOP- keret

2018. január. 03. 18:59
A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A kkv-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című (GINOP-2.1.8-17) felhívás esetében a rendelkezésre álló keret várható kimerülésére tekintettel a támogatási kérelmek benyújtása szüneteltetésre kerül – tájékoztatott a kormány a hivatalos pályázati portálon.

Varga: a versenyképesség erősítésében kiemelt szerep jut a kkv-knak

2018. február. 05. 07:58
Magyarország versenyképességének további erősítésében kiemelt szerep jut a kkv-knak- mondta Varga Mihály arról a hétfői konferencián nyilvánosságra kerülő stratégiáról, amely a kormány és a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet szakmai együttműködésében készül el.

Iparszövetség: javítani kell a kkv-k versenyképességét

2018. április. 21. 08:05
A Magyar Iparszövetség (OKISZ) a vállalkozások versenyképességének javítását, a bérfelzárkóztatás folytatását, a munkaadói közterhek további mérséklését tartja szükségesnek – mondta Vadász György ügyvezető elnök, miután az érdekképviselet elnöksége foglalkozott a kkv-k helyzetével.

Bevált gyakorlatok a kiskereskedelem versenyképességének erősítéséért

2018. április. 19. 16:30
Bevált gyakorlatok bemutatásával tenné versenyképesebbé a kiskereskedelmet az Európai Bizottság.

Felzárkóztunk Szlovákia mögé versenyképességben

2017. szeptember. 27. 08:32
Magyarország kilenc hellyel került előrébb a világ országainak versenyképességi rangsorában, amelyet a korábbi évekhez hasonlóan az idén is Svájc vezet a Világgazdasági Fórum (World Economic Forum) jelentése szerint.

Nyolc tagja lesz a Nemzeti Versenyképességi Tanácsnak

2017. március. 23. 14:02
Varga Mihály mellett további hét tagja lesz a Nemzeti Versenyképességi Tanácsnak (NVT). A nemzetgazdasági miniszter azzal indokolta a testület létrehozását, hogy a következő években az egyik legfontosabb feladat az ország versenyképességének erősítése, benne az állami szolgáltatások javítása lesz.

összesen: 33 db | 10 db/oldal

1 2 3 4