Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

11 találat a(z) "védjegy" cimkére.

Kegyes csalással levédhető az erdélyi kisüsti

2018. szeptember. 24. 10:01
Az erdélyi pálinkák Kárpát-medence-szerte híresek, forgalmazásuk körül azonban sok az akadály.

Május 25-ig pályázhatnak a vállalkozások az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegyre

2018. május. 14. 09:02
A Kárpát-medencei vállalkozásoknak május 25-ig lehet pályázni az idén először meghirdetett Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegyre, 47 főkategóriában. A pályázat kitüntetéseit szeptember 11-én, az Országház felsőházi termében adják át.

Online tudástárat készített a Nébih az élelmiszeres tanúsító védjegyekről

2018. május. 07. 07:59
A vásárlók tájékozódásának segítése érdekében a Nébih honlapján ezentúl egy helyen és kereshető formában érhető el az élelmiszereken szereplő tanúsító védjegyek listája.

Idén már Kiváló Termék védjegyre is pályázhatnak a hazai vállalkozások

2018. június. 06. 17:22
Idén új kategóriával, a Kiváló Termék védjeggyel bővül a jelenleg a Magyar Termék, a Hazai Termék és a Hazai Feldolgozású Termék védjegyekből álló tanúsító rendszer.

Mit tehetünk, ha más a márkanevünkkel hirdet? – Védjegyek és online marketing

2018. január. 11. 17:01
Az elmúlt években olyan formabontó online hirdetési lehetőségek jöttek létre, amelyek nemcsak a reklámszakembereket, hanem a jogászokat is új kihívások elé állították. Hogyan lesz hirdetőből védjegybitorló? Mik az AdWords buktatói a hirdetők és a védjegyjogosultak számára? Többek között ezeket a kérdéseket tekintik át Rózsavölgyi Márk és Papp Gábor, a DLA Piper Magyarország munkatársai az ügyvédi iroda blogja, az Advocatus legújabb bejegyzésében.

„Steve Jobs”, az olasz divatmárka

2018. február. 26. 14:31
Sokáig emlékezni fogunk még Steve Jobs számítástechnika területén kifejtett tevékenységére, különösen az Apple Inc.-nél végzett munkája miatt. A 2011-ben történt tragikusan korai halála ellenére a Steve Jobs által megalkotott termékeket máig napi szinten használják az egész világon, és nevét bizonyosan nagyon sokan ismerik. Mindazonáltal jogi szempontból a „Steve Jobs” sok országban egy teljesen eltérő terméket jelent – írják a Sár és Társai Ügyvédi Iroda...

Bukarestben elutasították a Tiltott Csíki Sör márka bejegyzését

2017. december. 21. 07:59
Elutasította a román szabadalmi és védjegy hivatal (OSIM) az összes Tiltott Csíki Sör márka bejegyzését. A székelyföldi Csíkszentsimonban működő cég többségi tulajdonosa, Lénárd András szerint nem fellebbeznek a döntés ellen, visszavonják a romániai védjegykérelmet, mivel az európai uniós márkahivatalnál sikerült már levédetniük a termékneveket.

Figyelmeztetés feltalálóknak, védjegyeztetőknek

2016. augusztus. 20. 13:02
Több milliós károkat is okozhatnak a „szabadalmi és védjegy iroda látszatát, illetve szabadalmi ügyvivői végzettség látszatát keltő szolgáltatók” – figyelmeztet a Magyar Szabadalmi Ügyvivői Kamara.

Nem vesztek el a szoftverfejlesztők adókedvezményei

2016. augusztus. 16. 12:30
Nemzetközi kötelezettségvállalásai miatt július 1-től jelentősen szűkítette a Parlament a szellemi alkotások adókedvezményére vonatkozó szabályokat. A szoftverfejlesztők továbbra is lényegében változatlan tartalommal élvezhetik a korábbi kedvezményeket.

Magyar munkaerő kell a pékszövetség védjegyéhez

2016. augusztus. 16. 12:01
Védjegyet vezet be a pékszövetség a magyar sütőipari termékekre. A magyar pékség védjegyet azokra a termékekre lehet használni, amelyek igazolhatóan magyar üzemben, magyar munkaerővel, magyar alapanyagokból készültek.

összesen: 11 db | 10 db/oldal

1 2