Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

15 találat a(z) "városfejlesztés" cimkére.

Megújítják a józsefvárosi Orczy teret

2018. július. 04. 08:01
Megújul a VIII. kerületi Orczy tér. A tervek szerint jövő ősszel induló rekonstrukció során megváltozik a tér arculata, nő a zöldfelületek aránya, rendezik a parkolást, felújítják a tömegközlekedési járművek megállóit, valamint javítják a kerékpáros közlekedés feltételeit.

Városfejlesztés: 15 hónap eredményeit tekintette át az Európai Bizottság

2018. február. 11. 11:30
Az Európai Bizottság a Malajziában megrendezett World Urban Forum (városok világtalálkozója) alkalmából áttekintette az EU és partnerei által 15 hónappal ezelőtt tett három kötelezettségvállalás terén elért eredményeket.

TOP-pályázatok: új kiírások, emelkedő keretösszegek

2017. február. 28. 17:45
Újabb két, a helyi gazdaságfejlesztést és városrehabilitációs fejlesztéseket támogató pályázati felhívás jelent meg, illetve emelkedett négy nyitott felhívás összege a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP), összesen 39,5 milliárd forint értékben – tájékoztatott Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Szentpétervár: ablak Európára, ajtó az orosz piacra

2016. március. 23. 14:31
A nehézségek és a szankciós politika ellenére Szentpétervár számos befektetési lehetőséget kínál – hangzott el szerdán a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara magyar-orosz üzletember fórumán.

Szálloda, e-busz, élményfürdő, kalandpark – Modern ipari város lesz Dunaújváros

2016. május. 31. 18:32
Meg kell mutatni, hogy a hagyományos iparvárosok nem a múlthoz tartoznak, hanem van jövőjük, ezért becsületbeli ügy Dunaújváros kérdése is - mondta Orbán Viktor Dunaújvárosban. A miniszterelnök a Modern városok program keretében együttműködési megállapodást írt alá kedden Cserna Gábor polgármesterrel.

Dr. Niklai Ákos: Budapest már majdnem eladja magát

2016. január. 11. 09:02
Összefogott négy turisztikai szakmai szervezet, hogy közös ötletekkel képviselje érdekeit a döntéshozók előtt – nyilatkozta dr. Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke a KamaraOnline-nak.

Béremeléssel előznék meg a BKV-sztrájkot

2016. február. 18. 08:30
Végrehajtható és biztonságos a fővárosi önkormányzat idei költségvetése - nyilatkozta Tarlós István főpolgármester az M1 csatorna szerda esti műsorában.

Megjelent több, a helyi gazdaságfejlesztést támogató uniós pályázat

2016. december. 09. 12:46
Újabb hét, a helyi gazdaságfejlesztést és a foglalkoztatás bővítését támogató pályázati felhívás jelent meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében, összesen csaknem 60 milliárd forint értékben.

Bánsági metropoliszt tervez Arad és Temesvár

2016. augusztus. 05. 12:45
Hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá Arad és Temesvár önkormányzata, melynek értelmében legalább egymilliós népességű metropolisz létrehozását tervezik.

Békéscsabának 30 milliárd forint jut fejlesztésre

2016. április. 27. 09:00
Több mint 30 milliárd forint értékű fejlesztés valósulhat meg Békéscsabán annak a megállapodásnak köszönhetően, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök írt alá kedden Szarvas Péter polgármesterrel.

összesen: 15 db | 10 db/oldal

1 2