Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

10 találat a(z) "vállalkozásfejlesztés" cimkére.

Erdélyi cégek is profitálhatnak a Selyemút-alapból

2018. május. 16. 12:01
Kína célja, hogy a selyemúton árut szállító vonatai ne üresen térjenek haza. Mindez nagy eséllyel kecsegtet az erdélyi vállalkozók számára is.

Három magyar cég csatlakozott a BÉT vállalkozásfejlesztési programjához

2018. május. 08. 16:36
Három magyar cég csatlakozott a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) és a Londoni Tőzsdecsoport partnerségében működő ELITE vállalkozásfejlesztési programhoz, a két élelmiszeripari és egy vegyipari céggel 13-ra bővült a magyar résztvevők köre.

Kreatív fiatal vállalkozókat támogatnak a CRITBIZ-zel

2018. február. 05. 13:02
CRITBIZ néven indít vállalkozásfejlesztési programot a kreatív iparágak és az IT szektorban a Romániai Vállalkozásokért Egyesület a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával és a kolozsvári PONT Csoporttal partnerségben.

Partner lett a Diószegi Pékség és a Nemzeti Kereskedőház

2017. július. 21. 15:00
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Bálványosi Szabadegyetemen a sepsiszentgyörgyi Diószegi Pékség a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal (MNKH) a cég pékipari termékportfóliójának hatékony külpiacra juttatása érdekében.

Startup cégeket támogat mentori képzési programjában a Telenor

2016. szeptember. 27. 08:02
A Telenor kiválasztotta azt az öt startup céget, amelyet egyenként 150 millió forinttal támogat a mentori képzési programjában.

Nem könnyű exportképessé válni, de van segítség

2016. szeptember. 14. 17:01
Németország a legfontosabb exportpiacunk, sok magyar vállalkozás szeretne megjelenni ott termékeivel. Számtalan feltételnek kell azonban megfelelnie egy cégnek, hogy sikeresen helyt tudjon állni. A felkészülésben, a német partnerek felkutatásában a külügy is jelentős segítséget tud nyújtani.

Kormánysegítség a Kárpát-medencei fiatal vállalkozóknak

2016. március. 22. 09:02
Tizennégy Kárpát-medencei települést keres fel a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága a 2016 a külhoni fiatal magyar vállalkozók éve elnevezésű program keretében. A kezdeményezők, akik hétfőn Marosvásárhelyen tartottak előadást, az ifjú vállalkozók megsegítését tűzték ki célul.

Perm szívesen üzletelne magyar vállalkozásokkal

2016. május. 24. 15:02
Magyar vállalkozóknak mutatkozott be a permi kamarai küldöttség kedden Budapesten, a BKIK székházában. A permiek a vegyiparban, gépiparban, repülőgépgyártásban, kohászatban, műszergyártásban, autógyártásban, olaj- és gázfeldolgozásban is új partnereket keresnek.

Új VP-felhívás vidéki vállalkozóknak: közel 14 milliárd forint diverzifikációra, vállalkozásindításra

2016. augusztus. 26. 09:30
A Széchenyi 2020 Vidékfejlesztési Programjának keretében megjelent a „Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása – Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása” című (VP6-6.2.1-16) felhívás.

Be Smart startup verseny: díjazták az érzelmi kutatásokat is

2015. szeptember. 07. 15:03
Kiemelten támogatja a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány az innovatív, nagy növekedési potenciállal rendelkező, globális piacokat megcélzó startup mikrovállalkozásokat.