Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

967 találat a(z) "vállalkozás" cimkére.

Magyar találmány segítheti az orvosok oktatását

2016. augusztus. 15. 09:40
Az orvostanhallgatók és a fiatal orvosok képzésében segíthet egy magyar startup vállalkozás találmánya. Egy program segítségével az orvosok virtuális betegeken tudnak gyakorolni.

Csaknem hétszáz vállalkozás csatlakozott már a Modern Vállalkozások Programjához

2016. augusztus. 08. 12:01
Tavaszi indulása óta csaknem 700 mikro-, kis- és középvállalkozás (kkv) csatlakozott a Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! projekthez, a nyár végéig pedig további 300 résztvevőre számít az MKIK.

Ezrével hullanak el a magyar építőipari vállalkozások

2016. augusztus. 02. 17:17
A tavalyi csúcsok után idén az első félévben csökkenést mutat a megszűnő vállalkozások száma az építőiparban, de így is csaknem háromezer cég ment tönkre hat hónap alatt. A szektorban működő társaságok nyeresége zsugorodott az egy évvel korábbihoz képest, de legalább a kintlevőségük is csökkent.

Norvégia nem beszél a női kvótáról, hanem csinálja

2015. szeptember. 21. 12:14
Európában Norvégia jár az élen abban a mutatóban, hogy a vállalatok igazgatótanácsában hány nőt találunk. Az ázsiai sor végén Japánt találjuk, mindössze 1,6 százalékkal.

Bisnode: a fővárosi cégek többsége nem fizet időben

2015. december. 02. 13:27
Javult a magyar vállalkozások számlafizetési fegyelme a harmadik negyedévben az előző év hasonló időszakához képest. Idén a számlák 70 százalékát időben egyenlítették ki a cégek a tavalyi 67 százalékkal szemben - olvasható a Bisnode jelentésében.

Korbuly Ádám: Olyan játékot szerettem volna, mint A DaVinci-kód vagy A nemzet aranya

2015. december. 01. 10:05
A Miratia egy okostelefonos városrejtvény, amelynek célja, hogy a világ turisztikai központjait játékos módon fedezhesse fel a turista. Korbuly Ádámmal, az alkalmazás megálmodójával beszélgettünk.

Búcsú a Ferenciek terétől: szombaton bezár a Jégbüfé

2015. augusztus. 25. 14:51
A Párisi Udvart az új tulajdonos felújítja, átalakítja. A koncepcióba nem fért bele a Jégbüfé. Egy jól bejáratott brand azonban máshol is közönség csalogató lehet.

összesen: 967 db | 10 db/oldal