Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

967 találat a(z) "vállalkozás" cimkére.

Még idén elindul a budapesti távhőkörgyűrű déli szakaszának kivitelezése is

2018. május. 03. 15:57
Már dolgozik a Főtáv a budapesti távhőkörgyűrű közel kétmilliárd forintba kerülő északi szakaszán, és még ebben az évben sort kerít a déli szakasz egy részének építésére is.

Szakszerű, biztonságos iratmegsemmisítést ír elő a közelgő GDPR

2018. május. 02. 17:58
Május 25-én életbe lép az egységes adatvédelmi rendelet, a GDPR, amely az európai uniós országok adatkezelési szabályait hangolja össze. Május után komoly büntetésre számíthatnak azok a cégek, amelyek nem megfelelően kezelik a náluk lévő adatokat, például nem megfelelően semmisítik meg a papíralapú dokumentációt.

Egyszerűsített hitelfelvétellel segíti a kisvállalkozásokat az Erste

2018. május. 02. 12:59
Akár egyetlen igazolás beadása nélkül is öt napon belül több tízmilliós kölcsönhöz juthatnak az Erste Banknál a vállalkozók – a bank a hitelezés gyorsításával és egyszerűsítésével kíván részt venni a következő esztendőkre várt hitelezési gyorsulásban.

Uniós támogatással fejlesztette kapacitását a Caadex

2018. június. 29. 17:01
Csaknem 750 millió forintos beruházással, fele részben európai uniós forrásból fejlesztette termelési kapacitását az acélszerkezet-gyártással, fémmegmunkálással foglalkozó mindszentgodisai Caadex Kft.

Mesterséges intelligenciától várnak árbevétel-növekedést a középvállalatok

2018. június. 28. 17:01
Az IMF prognózisát is meghaladó árbevétel-emelkedésre számítanak a középvállalatok vezetői – derül ki az EY felméréséből, amelynek keretében 21 országból 2766 felsővezetőt kérdeztek meg. A válaszadók az intelligens automatizálást és a gépi tanulást tartják a fellendülés hajtóerejének.

Első külföldiként magyar vállalkozás jutott be a német startupverseny döntőjébe

2018. június. 28. 15:58
Első külföldiként jutott be a német Rheinland Pitch startupverseny döntőjébe a budapesti Pozi Technologies. A gyártáslogisztikai rendszert fejlesztő startup innovációja óriási érdeklődést váltott ki a német szakmai közönségből.

A válság óta nem tervezett beruházást annyi hazai kkv, mint most

2018. június. 27. 19:03
Jelenleg a hazai kkv-k 75%-a készül valamilyen beruházásra – ilyen magas arányra 2007 óta nem volt példa. A középvállalkozásoknál tízből kilenc cég tervez fejlesztést, a legtöbben valamilyen termelő beruházásban gondolkodnak.

Együtt erősíti a pénzügyi tudatosságot a hazai kkv-szektorban a Garantiqa és az IPOSZ

2018. június. 26. 18:01
Stratégiai partnerségi megállapodást kötött egymással az MFB-csoporthoz tartozó Garantiqa Hitelgarancia Zrt. és az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ). Az együttműködés célja, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) minél szélesebb köre ismerhesse meg a hitelezéshez kapcsolódó állami garanciavállalás előnyeit.

A MET-csoporté lett a fél magyarországi gázhálózat

2018. június. 26. 11:02
A MET-csoport tulajdonába került a Tigáz Zrt., miután június 21-én, a szükséges zárási feltételek teljesülése után - többek között a Gazdasági Versenyhivatal és a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyásával - hivatalosan is lezárult a tranzakció.

Rekordévük lehet, de nagyot is bukhatnak a hazai szőlőtermelők

2018. június. 25. 13:58
Az átlagosnál jóval melegebb és csapadékosabb időjárás miatt idén a szőlő a megszokottnál hetekkel korábban érhet be, csakhogy a munkaerőhiánnyal küzdő termelők a szükséges feladatokban nem tudtak lépést tartani a termés fejlődésével.

összesen: 967 db | 10 db/oldal

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15