Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

967 találat a(z) "vállalkozás" cimkére.

Nagyot romlott a munkáltatók megítélése a fiatal munkavállalók körében

2018. július. 02. 17:01
Az idei felmérés egyértelműen negatív változást mutat az Y és Z generációk üzleti motivációról alkotott véleményével kapcsolatban. A fiatal munkavállalók többsége nem érzi felkészültnek magát az Ipar 4.0 jelentette változásokra sem.

Vasárnap nagyobb biztonságban vannak az utazási irodával nyaralók

2018. július. 01. 10:31
Júliustól két részre bomlik az utazásszervezők vagyoni biztosítéka a parlament által tavaly elfogadott törvénymódosítás értelmében. A vagyoni biztosíték júliustól kizárólag a befizetett előlegre, illetve részvételi díjakra nyújt fedezetet az új uniós irányelv bevezetésével. Az új szabályozás az utazók nagyobb biztonságát szolgálja.

Tulajdonrészt szerez a magyar Cellum Globalban az indonéz Telkom

2018. január. 31. 15:00
Stratégiai együttműködési és befektetési megállapodást kötött a többségi magyar tulajdonban álló Cellum Global Zrt. nemzetközi mobiltárca szolgáltató az indonéz Telkom csoport leányvállalatával a Metranettel. A délkelet-ázsiai telekommunikációs óriás kisebbségi tulajdonrészt szerez a magyar cégben.

Elkészült a Leolux Hungary új bútorgyártó üzeme

2018. január. 31. 10:01
Megnyitották a Leolux Hungary Bútorgyártó és Kereskedelmi Kft. új bútorgyártó üzemcsarnokát Szolnokon. A csarnokot a beruházó Dinasztia Kft. építette 240 millió forintból bérlője, a holland tulajdonú bútorgyártó cég számára.

Szoftverfejlesztő központot hoz létre a Continental Budapesten

2018. január. 31. 09:01
Száz mérnököt foglalkoztató új szoftverfejlesztő központot hoz létre a német Continental autóipari vállalat Budapesten. Az 5,5 milliárd forintos beruházáshoz 1,37 milliárd forint támogatást biztosít a magyar kormány.

Pozitívan indítják az évet a hazai kkv-k

2018. január. 30. 12:25
Erőteljes növekedést mutat a K&H kkv bizalmi index, ami a szektor idei évre vonatkozó pozitív várakozásait tükrözi. A mutató 6 pontos növekedést követően jelenleg 8 ponton áll, köszönhetően annak, hogy a cégek saját eredményeik és a gazdaságpolitika várható alakulását tekintve is optimistán tekintenek előre.

Kata meghozta a kedvet a vállalkozáshoz

2018. január. 30. 10:49
Tavaly közel 70 ezer egyéni vállalkozás indult Magyarországon, amely messze meghaladja a korábbi évek szintén extrém magas értékeit is.

Január végéig kell befizetni az élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét

2018. január. 30. 10:01
Január 31-én lejár a múlt évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletének befizetési határideje. A díjat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elkülönített fizetési számlájára kell utalni.

Harmadával is csökkenthetik a költségeket az új digitális technológiák

2018. január. 30. 09:01
Az új digitális technológiák alkalmazása a vállalkozások számára akár 30 százalékos, fenntartható költségcsökkentést is hozhat. A rövid távú stratégiákat alkalmazó cégek közel kétharmada azonban még mérsékelt költségcsökkentési céljait sem tudta elérni.

Még egy hónapig pályázhatnak innovációs forrásra a vidéki vállalkozások

2018. január. 29. 18:02
Már csak egy hónapig lehet beadni a GINOP-2.1.2-8.1.4-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében elnevezésű pályázatot. A programon belül kis- közepes- és nagyvállalkozások kérhetnek innovatív fejlesztéseikre maximum 500 milliós támogatást. Kizárólag Pest megyén kívül működő igénylőket várja a kiíró NGM.

összesen: 967 db | 10 db/oldal