Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

967 találat a(z) "vállalkozás" cimkére.

Innovációval és hatékonysággal lehet erősíteni a magyar vállalkozásokat

2018. június. 08. 09:58
Adópolitikával, az innováció és a hatékonyság ösztönzésével lehet erősíteni a magyarországi kis- és közepes vállalkozásokat (kkv) - mondta Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kisvállalkozás-fejlesztési kollégiumának kihelyezett ülésén.

Irreálisak a bérigények, kevés a munkaerő a Balatonon

2018. június. 06. 15:59
Minden korábbinál nehezebb a szezonkezdés a szakképzett munkaerő hiánya és az irreális bérigények miatt a Balatonnál, ugyanakkor a növekvő kereseteknek köszönhetően kezdenek visszatérni a külföldön munkát vállaló fiatalok.

Megkezdte a Főtáv a budapesti belváros bekapcsolását a távfűtésbe

2018. június. 06. 13:58
Az Erzsébet hídon átmenő távhővezeték kiépítésével megkezdte a Főtáv Zrt. a budapesti belváros bekapcsolását a távfűtésbe. A beruházás költsége csaknem 5 milliárd forint.

Láthatatlan értékek is segíthetik a vállalkozások fejlődését

2018. június. 06. 13:28
Mérhetőbb hatékonyság, vállalatfelvásárlás esetén akár többszörös felár elérése, illetve jelentősen javuló finanszírozási és befektetési esélyek – néhány fontos előny, ami mindenképpen indokolttá teszi egyes immateriális javak, így például a márkaérték meghatározását és a mérlegben való szerepeltetését.

Új csőgyárat épít Tatán a Tom-Ferr

2018. június. 06. 11:01
A csőáruk magyarországi piacának közel harmadát birtokló, magyar tulajdonú Tom-Ferr Zrt. 2,1 milliárd forintos beruházással egy új, autóipari csőgyárat épít meglévő telephelye mellett, a tatai ipari parkban.

Nagyot kortyolna az energiaitalok piacából a Szentkirályi alapítója

2018. június. 01. 10:58
Saját fejlesztésű energiaitalt visz piacra a Skybaby SD Kft. A cég a 250 millió forintos fejlesztés után gyártóüzemet is létesít.

Egy napjuk maradt a vállalkozásoknak, hogy befizessék az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat

2018. július. 30. 17:59
Július 31-e a 2018. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének befizetési határideje. Az összeget a hivatal külön elkülönített fizetési számlájára kell utalni.

Palkovics: legyen saját termékük a magyar vállalatoknak!

2018. július. 27. 16:30
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint Magyarország sikerességéhez nagy szükség van arra, hogy legyen saját termékük a magyar vállalatoknak.

Szoftvercsomagot fejleszt az ukrán villamosenergia-piacra a magyar IP Systems

2018. július. 27. 15:01
​A nemzetközi energetikai szoftverfejlesztő tapasztalattal rendelkező magyar IP Systems Zrt. szállítja az ukrán villamosenergia-hálózat kiegyensúlyozói, piacüzemeltető és elszámoló szoftver rendszerét az Ukrenergo számára.

Változhatnak a vámjogi képviselet szabályai

2018. július. 27. 12:35
2018. január elsejével új vámtörvény lépett életbe, vámigazgatási ügyekben ettől kezdve kizárólag a vámjogszabályokat lehet alkalmazni – hívja fel a figyelmet dr. Falcsik István, az RSM Hungary vám-, jövedéki és termékdíj tanácsadás részlegének üzletágvezetője.

összesen: 967 db | 10 db/oldal