Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

604 találat a(z) "vállalkozás" cimkére.

Új piacokat hódítanának meg a hazai kkv-k

2017. szeptember. 29. 18:45
Tízből négy hazai kis- és középvállalkozás (kkv) szeretne új piacot meghódítani a már meglévő termékével, év elejéhez képest pedig több mint dupla annyian gondolkodnak új árucikk vagy szolgáltatás bevezetésén.

Új üzemcsarnokkal bővítette kapacitását a Szalai Fafeldolgozó

2017. szeptember. 29. 14:12
Átadták a Szalai Fafeldolgozó Kft. új, zalalövői üzemcsarnokát. A kizárólag magyarországi tölgyrönkök feldolgozásával padlóburkolatokat gyártó társaság tavaly és idén összesen több mint egymilliárd forintot fordított beruházásokra.

A Sziget fesztivál kapta a Budapest turizmusáért díjat

2017. szeptember. 28. 09:01
A Sziget fesztiválnak ítélte idén a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ az idei Budapest turizmusáért díjat.

Napelemes tetőcserép fejlesztésébe kezdett a Terrán

2017. szeptember. 26. 19:01
Szolárcserép fejlesztésébe kezdett a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. A tetőcserép felületébe integrált napelemek kifejlesztésében együttműködnek a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel (BME). Az új cserép jövőre kerülhet kereskedelmi forgalomba.

A vevők többségének számít, hogy magyar élelmiszert vásároljon

2017. szeptember. 26. 16:01
A megkérdezettek túlnyomó többsége előnyben részesíti a magyar élelmiszereket a külföldiekkel szemben – derült ki Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) kereskedelem és marketing intézetének kutatásából. Csupán 8 százalékuk nem teszi ezt soha, 16 százalékuk viszont mindig, 41,6 százalékuk pedig gyakran részesíti előnyben a hazait az importtal szemben.

Mélyen áron alul kelt el Magyarország legnagyobb gabonaraktára

2017. szeptember. 26. 14:01
Végül alig valamivel több mint hárommilliárd forintért sikerült eladni a Magtárház Kft. adonyi kikötő és logisztikai bázisát. Magyarország legnagyobb gabonaraktárát eredetileg 15 milliárd forintért hirdette meg a felszámoló, a magyar állam óriási bukott az ügyleten.

Ötszázezer euró összdíjazású pán-európai startup versenyt hirdet az EIT Digital

2017. szeptember. 26. 13:01
Ötszázezer euró összdíjazású pán-európai startup versenyt hirdet az EIT Digital. Innovatív, különleges technológia megoldásokat kínáló vállalkozások jelentkezését várják október 8-ig.

Pórul járhatnak a vezető tisztviselők is, ha büntet az adóhatóság

2017. szeptember. 26. 11:31
Egyre gyakrabban merül fel a vezető tisztségviselők felelősségre vonása a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által megállapított adótartozásokért, és a jövőre hatályba lépő jogszabályok tovább nehezíti a cégvezetők dolgát.

Nagy a bizonytalanság a romániai vállalkozók között

2017. szeptember. 25. 11:30
Zavart okoz a munkáltatók körében, hogy a román kormány átruházná a tb-járulék kifizetését a munkavállalóra. Szakemberek szerint a kormány nem szólhat bele a magáncégek bérpolitikájába.

Rajta tartja a szemét a vállalkozások számlaforgalmán az adóhatóság

2017. szeptember. 25. 07:58
Az online számlázás tesztüzeme sikeresen zajlik. A számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) számára.

összesen: 604 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11