Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

8 találat a(z) "UPC" cimkére.

Péntekig lehet pályázni a UPC energiahatékonysági versenyén

2018. június. 25. 15:02
Június 29-én zárul a UPC Magyarország anyavállalata, a Liberty Global által meghirdetett nemzetközi energiahatékonysági verseny, az Adaptive Power Challenge nevezési időszaka. A pénteki határidőig várják azokat a pályázatokat, amelyek segíthetnek megoldani a távközlési hálózatok energiafogyasztásának problémáit.

Csalókra figyelmeztet a UPC

2018. augusztus. 17. 07:11
„Átvállalnák” az előfizetéseket, de csak személyes adatokra és az eszközökre vadásznak azok a csalók, akik megpróbálnak visszaélni a UPC nevével és ügyfeleinek jóhiszeműségével.

Energiahatékony technológiai megoldásokat díjaz a UPC anyavállalata

2018. április. 23. 07:59
A Liberty Global, amely a UPC Magyarország anyavállalata, valamint a Comcast médiavállalat, és a telekommunikációs iparági szereplőket képviselő szakmai szervezet, az SCTE hirdette meg azt a pályázatot, amelyen a távközlési hálózatok energiafelhasználásának csökkentését segítő megoldásokat díjazzák.

Medgyessy Gergely vezeti a UPC pr-csapatát

2018. április. 12. 14:57
Medgyessy Gergely a pr-csapat vezetőjeként csatlakozott a UPC Magyarország vállalati kapcsolatok területéhez, fő feladata a sajtóval történő kapcsolattartás, a vállalat társadalmi felelősségvállalási tevékenységének, illetve szolgáltatásainak pr-kommunikációs támogatása lesz. Emellett irányításával tovább erősödik a belső kommunikáció is.

Kozma Zsolt irányítja a UPC vállalati kommunikációját

2017. szeptember. 11. 15:28
Szeptembertől Kozma Zsolt vállalati kapcsolatok igazgató irányítja a UPC Magyarország külső- és belső kommunikációs tevékenységét.

A UPC a Happy Home-ra szavazott

2017. szeptember. 07. 11:45
Izgalmas időket élünk – hangzik a UPC új szlogenje. A cég újradefiniálta magát és az ügyfelek életében betöltött szerepét.

Árcsökkenést hozott a UPC-előfizetőknek a GVH-vizsgálat

2017. december. 01. 08:02
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elfogadta a UPC Magyarország Telekommunikációs Kft. (UPC) vállalását, amely egy jövőbeni hálózatfejlesztést és garantált termékportfóliót, árcsökkenést, valamint fogyasztói tájékoztatást foglal magában. A GVH jogsértést nem állapított meg az ügyben, így bírságot sem szabott ki.

Idén ezt találta ki a UPC anyák napjára

2017. április. 26. 12:45
A május 1-ig beküldött gyerekrajzok és hozzájuk írt rövid történetek közül kiválasztott alkotásokból animációs filmeket készít a UPC. Ezeket anyák napján a televízióban lehet megnézni.