Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

12 találat a(z) "üdülési jog" cimkére.

Miként adható el az üdülési jog?

2018. március. 01. 13:29
Üdülési joggal viszonylag sokan rendelkeznek hazánkban, így az is előfordul, hogy valaki különböző okokból ki szeretne lépni a szerződéséből. Az üdülési jogra vonatkozó szerződést rendszerint határozott időre kötik, ami azzal jár, hogy a határozott idő lejárta előtt nem mondható fel a szerződés. Így gyakran előfordul, hogy az érintett úgy szeretne kilépni a szerződésből, hogy az üdülési jogát el kívánja adni más személynek. Miként ruházható át az üdülési jog?...

Üdülési jog: megtévesztés miatt bírságolt a GVH

2018. május. 25. 17:30
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint az Exch-Immo Kft. és a Club Hotels Europe Ingatlanhasznosító Kft. megtévesztette a fogyasztókat üdülési jogaik eladásáról szóló ajánlatokkal. A jogsértésekért együttesen mintegy 41 millió forint bírságot szabott ki a GVH.

Ismét üdülési joggal rendelkezőket tévesztettek meg

2017. június. 27. 16:34
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Dinasztia Wellness Kft. f.a. megtévesztette a fogyasztókat üdülési jogok eladásáról szóló ajánlatával. A jogsértésért mintegy 22,5 millió forint bírságot szabott ki a GVH.

Megtévesztették ügyfeleiket az üdülési jogokat értékesítő cégek

2017. január. 24. 15:01
Több vállalkozás is az üdülési jog tovább értékesítésével kecsegtette ügyfeleit, ám ennek végül vagy nem tettek eleget, vagy olyan áron, ami mellett ez már nem érte meg. A cégeket a fogyasztók megtévesztéséért megbírságolta a GVH.

Átverte ügyfeleit az üdülési jogokkal trükköző társaság

2017. február. 08. 11:45
​Megtévesztette a fogyasztókat üdülési jogok eladásáról szóló ajánlatával a Light in the Barter LLC. Magyarországi Fióktelepe (LIB Magyarország). Az emellett a szakmai gondosság követelményét is is megsértő társaságot 8,9 millió forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

Megtévesztette a fogyasztókat az üdülési jogokat értékesítő cég

2016. október. 14. 14:15
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) több mint 12 millió forintra bírságolta a Royal Marketing Európa Kft.-t, mert a társaság megtévesztette a fogyasztókat az üdülési jogok eladásáról szóló ajánlataival.

Félmilliót bukott az üdülési jogos hercehurcán

2016. május. 27. 14:15
A Budapesti Békéltető Testülethez számos olyan kérelem érkezik, amelyből az látszik, hogy nyugdíjas fogyasztók szeretnének megszabadulni az üdülési joguktól. Ezért azt értékesítésre felajánlják egy vállalkozásnak, később azonban az eladás mégsem sikerül, mert megtévesztik őket.

Milliókat bukhat az üdülési jog értékesítésekor, ha nem figyel

2016. július. 26. 10:00
A meglévő üdülési jog eladásával, továbbértékesítésével kapcsolatos ügyekben a fogyasztókat ért kár a beadványok szerint jelentős, százezer forinttól több millió forintig is terjedhet - figyelmeztet a Budapesti Békéltető Testület.

Megtévesztette ügyfeleit két, üdülési jogokat értékesítő cég

2016. február. 10. 14:45
Megtévesztette a fogyasztókat az üdülési jogok eladásával kapcsolatos ajánlatával az Online Resorts International Kft. és az Online Resorts Kft. A GVH 3,35 millió, illetve 10 millió forint bírságot szabott ki a cégekre.

Megtévesztette az üdülési joggal rendelkezőket a Timeshare Market

2016. december. 15. 11:45
A Timeshare Market Kft. megtévesztette a fogyasztókat az üdülési jogok eladásával összefüggő ajánlatával. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a kiszabható maximális bírsággal, 35,1 millió forinttal büntette a társaságot.

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2