Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "tender" cimkére.

Együtt indult két városnéző buszos cég a fővárosi tenderen

2018. január. 12. 16:58
Együtt nyújtotta be pályázatát a Fővárosi Közgyűlés buszos városnézésre kiírt tenderére a nemzetközi City Sightseeing franchise partnereként működő Mr. Nilsz Kft. és a Program Centrum Kft. A két cég együttesen a legnagyobb flottával rendelkezik a piacon.

Pályázatot írtak ki a Városmajori Szabadtéri Színpad teljes felújítására

2018. augusztus. 10. 12:02
Pályázatot írt ki a Városmajori Szabadtéri Színpad teljes felújítására a 12. kerületi Önkormányzat és a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.

Nemzetközi tervpályázatot írtak ki a közlekedési múzeum új épületére

2018. augusztus. 10. 08:58
Közzétették a MÁV egykori Északi Járműjavítójának területén felépítendő új közlekedési múzeum nemzetközi tervpályázatát. Az előzetesen meghívottak között több sikeres magyar és világhírű külföldi építésziroda található.

Paks 2: kiírástechnikai okok miatt vonta vissza a turbinatendert a Roszatom

2017. június. 03. 10:30
A Roszatom uniós kiírástechnikai okok miatt törölte a Paks 2 projekt keretében az atomerőművi ötös és hatos blokk turbinacsarnoka fő és kiegészítő berendezéseinek gyártására és szállítására szerdán kiírt tendert.

Pályázatot írt ki Paks 2 turbináinak beszerzésére a Roszatom

2017. június. 01. 08:31
Tendert írt ki 770,6 millió euró értékben a Paks 2 projekt keretében az erőműben az ötös és hatos blokk turbinacsarnoka alap és kiegészítő berendezéseinek gyártására és szállítására a Roszatom vállalatcsoporthoz tartozó Akcionyernoje Obscsesztvo Inzsinyiringovaja Kompanyija ASE.

A törökök már a Seremetyevói repülőtéren vannak

2016. március. 18. 12:44
Egy török cég építheti meg az oroszországi labdarúgó világbajnokságra Moszkvában a Seremetyevói nemzetközi repülőtér B terminálját.