Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

9 találat a(z) "Tej Terméktanács" cimkére.

A kampánnyal együtt útnak indul a Tejkamion

2018. május. 07. 16:58
Elindult a minőségi hazai tejtermékek népszerűsítését célzó tavaszi marketingkampány a Földművelésügyi Minisztérium, az Agrármarketing Centrum és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács együttműködésében.

Visszaszorította az UHT-tejek forgalmát az áfacsökkentés

2018. január. 08. 11:01
Stabilizálódott és növekedésnek indult a hazai tejágazat - mondta a Magyar Hírlapnak Mélykuti Tibor. A Tej Terméktanács elnöke szerint azonban fontos lenne, hogy az áfacsökkentést már idén az összes fogyasztói folyadéktejre kiterjesszék.

A nagyobb áruházláncokban csökken a tartós tejek ára a jövő évtől

2018. december. 21. 15:37
Csökkentik az áruházláncok a jövő év elejétől az ESL (hosszabban eltartható) és az UHT (ultrapasztőrözött) tejek árát, mivel azok forgalmi adója az elfogadott jogszabály szerint január 1-től 18 százalékról 5 százalékra mérséklődik.

A bajnokokban Tejszív dobog. És benned?

2017. május. 23. 11:01
A Hinora nyerte a Tej Terméktanács három fordulós tenderét. A kampány nagykövetei Kapás Boglárka, Nagy Ádám és Kenderesi Tamás.

Tejben, vajban fürösztenék a kínaiakat a magyar termelők

2016. november. 23. 17:31
A megfelelő engedélyek birtokában 2017 elején magyar tejszállítmányok indulhatnak Kínába, később sajt, vaj és hosszú szavatosságú ízesített joghurt szállítására is lehetőség nyílik.

Megállapodást kötött az adóhivatal a Tej Terméktanáccsal

2016. november. 07. 13:03
Együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács a magyarországi tejkereskedelem ellenőrzése, a tejtermelők helyzetének könnyítése és a tisztességes piaci verseny megteremtése érdekében - közölte az adóhatóság hétfőn.

A terméktanács szerint a tejágazat megsegítéséhez áfacsökkentésre van szükség

2016. január. 27. 09:30
A jelenlegi 18-ról 5 százalékra kellene csökkenteni a fogyasztói tej áfáját a terméktanács szerint. Ez ugyan évi 12 milliárd forint körüli kiesést jelentene a költségvetésben, ám ezt nagyobb részt ellensúlyozná az adócsalások visszaszorulása.

Tisztul a tejpiac, emelkednek a felvásárlási árak

2016. december. 16. 10:02
Érzékelhető jelei vannak a hazai tejpiac fehéredésének. Csökkent az import termékek aránya és ezzel az adócsalás is, emelkedésnek indultak a elvásárlási árak, jövőre pedig tovább tisztulhat az ágazat.

Önköltségi ár alatt adják el a tejet a magyar termelők

2015. augusztus. 18. 09:27
A magyar termelők az önköltségi ár alatt, literenként 75 forintért adják el a tejet a feldolgozóknak - mondta Harcz Zoltán, a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács ügyvezető igazgatója.