Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

10 találat a(z) "távhő szolgáltatás" cimkére.

Május végéig igényelhetik a téli rezsicsökkentést a társasházak

2018. május. 12. 08:01
A társasházak többsége már igényelte a lakásonként járó 12 ezer forintos juttatás jóváírását a fogyasztói közösség földgáz-folyószámláján, de sok jogosult még nem nyújtotta be az igényléshez szükséges kérelmet. Erre május 31-ig van lehetőségük a társasházaknak.

Még idén elindul a budapesti távhőkörgyűrű déli szakaszának kivitelezése is

2018. május. 03. 15:57
Már dolgozik a Főtáv a budapesti távhőkörgyűrű közel kétmilliárd forintba kerülő északi szakaszán, és még ebben az évben sort kerít a déli szakasz egy részének építésére is.

Indul a budapesti hőgyűrű kiépítése

2018. június. 29. 16:28
A Főtáv Zrt. az Erzsébet hídon viszi át a távfűtést Budáról Pestre, egy kivételes eljárással pedig alagút is épül a Kossuth Lajos utca alatt.

Megkezdte a Főtáv a budapesti belváros bekapcsolását a távfűtésbe

2018. június. 06. 13:58
Az Erzsébet hídon átmenő távhővezeték kiépítésével megkezdte a Főtáv Zrt. a budapesti belváros bekapcsolását a távfűtésbe. A beruházás költsége csaknem 5 milliárd forint.

Megkezdte a távhő bevezetését a budapesti belvárosba a Főtáv

2018. július. 05. 08:58
Megkezdődött a távfűtés bevezetése a budapesti belvárosba, a fejlesztés költsége csaknem 5 milliárd forint, amit saját és uniós forrásból finanszíroz a Főtáv Budapesti Távhőszolgáltató Zrt.

A gázszolgáltatók után a távfűtőket is felvásárolná a Nemzeti Közművek

2018. április. 25. 11:58
Adásvételi szerződést írt alá az Oroszlányi Szolgáltató Zrt. megvásárlásáról az NKM Nemzeti Közművek Zrt. és Oroszlány önkormányzata, a tranzakció a hatósági jóváhagyások után zárulhat.

A panelprogram újra divatba hozta a távfűtést

2017. november. 16. 17:46
Évekkel ezelőtt a távfűtés szitokszónak számított az ingatlanhirdetésekben, most mégis egyre többen keresik, mert ma már ez az egyik legkényelmesebb és leggazdaságosabb fűtési mód az otthonokban. A növekvő érdeklődést az eladók is kihasználhatják.

Átadták az első Távhő ökocímkéket

2017. november. 15. 11:02
Átadták az első Távhő ökocímkéket, a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége (Matászsz) által létrehozott minőségi védjegyet hat távhőszolgáltató társaság vette át.

Pályázatokra vár a távhőszektor

2017. január. 20. 11:45
Jellemzően a biomassza és a geotermikus energiaforrások hasznosítását lehetővé tevő fejlesztések várhatók idén a távhőszektorban, amennyiben megjelennek a pályázati felhívások.

Nőtt a termálvíz alapú technológiák szerepe a távhőszolgáltatásban

2017. december. 29. 10:01
A távhőszolgáltatás névleges hőtermelése csaknem 7 százalékkal emelkedett 2016-ban Magyarországon. A bővülésben nagy szerepet játszottak a termálvíz alapú technológiák, amelyek hőteljesítménye tavaly 50 százalékkal nőtt az elmúlt években végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően.