Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

12 találat a(z) "társasház" cimkére.

Mikor szerelhető fel biztonsági kamera a társasházban?

2018. március. 31. 08:57
Gyakran felmerülő igény társasházak esetén, hogy a vagyonbiztonság érdekében, és más jogsértések megelőzésére kamerákat szereljenek fel a házban. A kamera működtetése számos adatvédelmi és személyiségi jogi aggályt vethet fel, ezért a kamerák használatának szigorú feltételei vannak. Nézzük melyek a kamerarendszer alkalmazásának lényeges feltételei.

Egyre népszerűbb az OTP business jubileumi társasházi pályázata

2018. március. 13. 19:01
Az indulása óta eltelt egy hónap alatt már félszáz társasház és lakásszövetkezet pályázott a 20 millió forintra bővített jubileumi OTP business társasházi pályázatra. Tavasz közeledtével egyre több társasháznál merül fel a felújítás szükségessége. A hiányzó fedezetet pedig a lakók pótbefizetése helyett inkább pályázati pénzből kívánják megoldani a közös képviselők.

Támogatásra pályázhatnak a társasházak

2018. február. 12. 14:29
Idén is várja az OTP a társasházak pályázatait. Az eddigi tíz helyett húsz lakóközösség, összesen 20 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyerhet.

Milliárdos adósságot halmoztak fel a társasházak

2017. október. 09. 12:28
Tetemes adósság terheli a társasházi és lakásszövetkezeti otthonok több mint négy és fél millió lakóját, de azt pontosan senki sem tudja, hogy együttvéve mennyi a felhalmozott adósság, mert erről sehol sincs hivatalos kimutatás.

Folytatódik a társasház-építési boom

2017. március. 29. 13:15
Rengeteget spórolhatnak a lakásvásárlók a társasház-alapítás okos szervezésével – hívják fel a figyelmet a Házfórum társasházszakmai fórum szakértői.

Már csak három hétig jelentkezhetnek a társasházi pályázatra a lakóközösségek

2017. május. 25. 15:06
Június 18-áig küldhetik be jelentkezésüket és támogatási kérelmeiket a társasházi pályázatra a társasházak és lakásszövetkezetek. A pályázat keretében tíz lakóközösség jut másfél-, egy-, illetve félmillió forint vissza nem térítendő támogatáshoz.

Ezért nem javasolják a vegyes fűtési rendszert társasházakban

2017. február. 28. 07:58
Egyértelműen ellenzi a gázipari szakma a vegyes fűtési rendszerek kiépítését a társasházakban. Veszélyes állapot alakulhat ki, ha egyazon gyűjtőkéményre régi és új típusú kazánokat is csatlakoztatnak – hívta fel a figyelmet Versits Tamás, a Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesületének elnöke.

A társasházi közös tulajdon változása

2017. augusztus. 27. 10:35
A társasházi közös tulajdon hatályos szabályait dr. Bányai Judit ügyvéd–építész egy jogeseten keresztül ismerteti.

Vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a társasházak

2016. május. 19. 14:31
Még három hétig jelentkezhetnek a lakóközösségek az OTP pályázatára, amelyen vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek el a társasház felújításához, korszerűsítéséhez.

Jolánkának szurkolunk – A társasházi közös tulajdon változása

2016. június. 11. 10:01
Az iLex Systems Zrt. együttműködő partnerei közreműködésével szerkesztett cégjogi sorozat 46. részében dr. Bányai Judit ügyvéd–építész egy jogeseten keresztül ismerteti a társasházi közös tulajdon jellemző hatályos szabályait.

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2