Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

56 találat a(z) "Tállai András" cimkére.

Papírmentes ellenőrzési rendszert vezetett be a NAV

2018. január. 29. 11:00
Papírmentes, online ellenőrzési rendszert vezetett be a NAV. Az ellenőrzésre kiválasztott adózónak az iratanyaggal nem kell felkeresnie az adóhivatalt, a szükséges dokumentumokat "egy kattintással" elküldheti. Ugyanakkor az online ellenőrzés nem kötelező, csak egy lehetőség.

Tállai: a NAV július elsején indítja élesben az e-számlarendszert

2018. január. 25. 17:30
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nagy erőkkel dolgozik az e-számlarendszer kialakításán, hogy július 1-én zökkenőmentes legyen az átállás, a következő nagy feladat a vállalkozások áfabevallás-tervezetének kiajánlása lehet – mondta Tállai András csütörtökön Gyulán, ahol NAV adóügyi ügyfélszolgálati ablakot adtak át a kormányhivatalban.

A jövedéki adóbevallás elkészítésében is segít a NAV

2018. január. 18. 15:59
Már minden jövedéki adófizetésre kötelezett vállalkozó megkapta a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a decemberi időszakról szóló bevallási tervezetét. A hivatal nyilvántartása szerint a mintegy hétszáz vállalkozó összességében 100 milliárd forint jövedéki adót, illetve dohány áfát fizet majd a költségvetésbe.

Újdonság a NAV-tól: indul a kezdő vállalkozások mentorálása

2018. január. 14. 14:46
Jövő héten debütál a NAV újabb ügyfélcentrikus-programja, a mentorálás. Az adóhivatal több mint háromezer vállalkozásnak küldi meg az első, legfontosabb adózási tudnivalókról szóló tájékoztatását az adóhivatal – tájékoztatott Tállai András a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.

2019-ben „jelentős ugrás” jön az államigazgatásban

2018. január. 09. 19:45
2019-től az állampolgárok az okostelefonjaikról is intézhetik majd az államigazgatással kapcsolatos teendőiket.

E-szja: már elérhető több új szolgáltatás

2018. január. 08. 18:58
Idén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal külön kérés nélkül már az őstermelőknek, az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyeknek és a korábbi években munkáltatói adómegállapítást választóknak is elkészíti az szja-bevallás tervezetét, hétfőtől már az e-szja webes kitöltő felülete is elérhető a NAV honlapjáról – tájékoztatott Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.

13 402 milliárd forint érkezett tavaly az ügyfélcentrikus adóhivatalhoz

2018. január. 07. 08:45
Tavaly majdnem 5 százalékkal – 609 milliárd forinttal – több adóbevétel érkezett az adóhivatalhoz mint 2016-ban – tájékoztatott a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.

Adócsökkentés: 60 milliárd forint marad a családoknál és lakosságnál

2018. január. 05. 11:31
Folytatódnak az adócsökkentések, 2018-ban a családoknál és lakosságnál mintegy 60 milliárd forintot hagynak a kormány adócsökkentő intézkedései – mondta Tállai András, a NAV vezetője, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.

Ezentúl azt is közzéteszi a NAV, milyen adózó kör számíthat kiemelt ellenőrzésre

2018. február. 19. 07:58
Indul a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) legújabb szolgáltatása. Már nemcsak az adótraffipaxot jelenti be, hanem azt is, hogy az adott hónapban milyen adózó kör számíthat kiemelt ellenőrzésre.

„Centralizált, profiltiszta, funkcionális alapon szerveződő” adóhivatalt hoznak létre

2017. szeptember. 28. 18:31
Az eredmények igazolják, hogy a másfél-két éve kezdődött szemléletváltással a hivatal jó úton jár – mondta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti államtitkára, a NAV vezetője csütörtökön, a Nemzeti Adókonzultáció 2017 adószakmai konferencián.

összesen: 56 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6