Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

23 találat a(z) "Takarékbank" cimkére.

Drágábban adják a lakáshiteleket a hazai bankokban

2018. július. 02. 11:57
A pénzpiaci kamatok emelkedése miatt megnőttek az elmúlt hetekben a bankok által kínált lakáshitelek kamatai.

Egyre többen fizetik elektronikusan a közüzemi számláikat

2018. január. 31. 17:58
Az elmúlt évben csaknem 10 százalékkal, 608 ezerre emelkedett a Díjnet regisztrált ügyfeleinek száma. A társaság elektronikus számlakezelési szolgáltatásán keresztül bemutatott számlák mennyisége 2017-ben közel 8,6 millió volt, ezeknek több mint felét a rendszeren keresztül fizették ki az ügyfelek.

Ha eddig ezekbe a bankfiókokba járt, most kereshet újat

2018. január. 04. 16:01
Az Azénpénzem.hu pénzügyi tanácsadó portál kigyűjtötte, hogy hány bankfiókot zárnak be az év elején, és hol várhatók szolgáltatási szűkítések.

Pénzforgalmi szabályok megsértése miatt büntették a Takarékbankot

2018. február. 15. 16:02
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 5,5 millió forintra bírságolta a Takarékbank Zrt.-t. A hitelintézetnek április végéig orvosolnia kell az általa elkövetett pénzforgalmi jogszabálysértéseket.

Újít a Takarékbank: kisbusszal járja az országot a mobil pénzkiadó automata

2017. szeptember. 22. 12:22
Mobil bankfiókot állít forgalomba a Takarékbank, a pénzkiadó automatával is felszerelt kisbusz a jövő héttől járja a banki képviseletet nélkülöző településeket, valamint a fesztiválokat és rendezvényeket – jelentette be a Takarék Csoport.

Tőkére is szükségük van a vállalkozásoknak a hitelek és az uniós források mellé

2017. szeptember. 17. 10:01
A vállalkozások fejlesztési céljaira jelentős mértékű uniós források állnak rendelkezésre, de a kedvező kamatkörnyezetben a banki hitelek is vonzó lehetőséget jelenthetnek a bővítést tervező cégek számára. Problémát jelent ugyanakkor, hogy alultőkésítettsége miatt sok kkv nem fér hozzá ezekhez a forrásokhoz.

Nő az érdeklődés a fogyasztóbarát hitelek iránt

2017. november. 28. 16:16
Bár még csak néhány százan jutottak hozzá a fogyasztóbarát lakáshitelhez, az érdeklődés nő a termék iránt. A kereskedelmi bankok azt követően kínálhatják fogyasztóbarát lakáshiteleiket az ügyfeleiknek, hogy megszerezték hozzá a minősítést a Magyar Nemzeti Banktól (MNB), amely júniustól nyitotta meg a pályázat lehetőségét a hiteltermékek minősítésére.

Lezárult az MFB Pontok hálózatának bővítése

2017. november. 24. 08:01
Lezárult a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) visszatérítendő uniós forrásokat közvetítő hálózatának bővítése, így a vállalkozások és a lakossági ügyfelek országszerte már 642 pénzintézeti fiókban kérhetnek kedvező kamatozású, vissza nem térítendő támogatásokkal kombinált hitelt.

Jelentősen megugrott a csok-folyósítás az idén

2017. november. 15. 16:18
Mindegyik banknál nőtt a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) folyósítási összege idén eddig a tavalyi év azonos időszakához hasonlítva. Több helyen is negyven százalék feletti volt a bővülés, miközben egyes pénzintézeteknél többszörösére emelkedett a kihelyezett összeg.

Egy tucat pénzintézetté olvad össze félszáz takarékszövetkezet

2017. március. 21. 19:07
Az év végéig ötvenkét takarékszövetkezet kíván egyesülni, ezzel létrehozva tizenkét tőkeerős és mérethatékony szövetkezeti hitelintézetet. Az összeolvadások a pénzintézetek ügyfeleit nem érintik.

összesen: 23 db | 10 db/oldal

1 2 3