Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "T-Systems" cimkére.

Blockchain technológiával kapcsolatos ötleteket vár a T-Systems Magyarország

2018. május. 23. 15:58
Blockchain technológiával kapcsolatos ötlettel jelentkezhetnek egyetemisták és középiskolások idén a T-Systems Magyarország szellemi alkotótáborára. A hazai piacvezető infokommunikációs vállalat nyári táborában a részvétel ingyenes, a sikerrel pályázó csapatok négy napon át a T-Systems és a Kitchen Budapest szakértőivel közösen dolgoznak az ötleteiken.

Bőven van mit tanulniuk a kkv-knak digitalizációból

2018. július. 19. 12:31
A magyar kis- és középvállalkozások 72 százaléka nem hajtott végre informatikai fejlesztést az elmúlt két évben - összegzi a T-Systems Magyarország csütörtökön Budapesten bemutatott reprezentatív kkv-kutatása.

Folyamatosan támadják a vállalatok kiberbiztonsági rendszereit

2018. április. 30. 12:04
Másodpercenként 10 ezer, a kiberbiztonságot érintő esemény történhet egy átlagos vállalat rendszerében, ami a konkrét infrastruktúrán túli alkalmazásokkal is kiegészítve akár 40 ezer is lehet, így a gyors reakció jelentős károktól mentheti meg a cégeket.

A T-Systems Magyarország megvásárolja az ITgent

2017. november. 28. 08:44
A Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország Zrt. megállapodást kötött az SAP-hoz kapcsolódó technológiai és biztonsági szolgáltatásokra specializálódott ITgen Kft. 100 százalékos megvásárlásáról.

Újra nekifut a BKK-jegyrendszer kialakításának a T-Sytems

2017. július. 28. 09:30
A T-Systems Magyarország tájékoztatása szerint őszre elkészül a vállalat saját költségén a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) továbbfejlesztett, magas színvonalú online jegyértékesítési rendszere, amelynek növelik a teherbírását és a támadásokkal szembeni ellenálló képességét.

Pályázattal keresnek okospad tervezőket

2016. október. 10. 12:30
Utcai padok okosítására írt ki pályázatot egyetemisták és főiskolások számára a T-Systems Magyarország.