Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

38 találat a(z) "színház" cimkére.

Szűkített színpadra tervezik a Radnóti új bemutatóit

2018. július. 16. 14:00
Speciális évad előtt áll a Radnóti Színház 2018/19-ben. Egy építkezés miatt több helyszínen játszanak majd, az anyaszínházban például szűkített színpadon.

Besenyő vezért játszott, most kétszeres sztárfutam győztes lett

2017. szeptember. 21. 09:35
Sipos Imre az első, aki egymás után kétszer is nyerni tudott a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamában. A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház művészeti igazgatója, színész-rendező a KamaraOnline-nak mesélt a Sacra Coronáról, kisvárdai élményeiről és a hippológiáról is.

Kulisszajárásokat szerveznek a Színházak éjszakáján

2017. szeptember. 16. 09:02
Ma van a Színházak éjszakája, amelyen bemutatókkal, mesejátékokkal, nyílt tánc- és olvasópróbákkal is várják a látogatókat országszerte.

Viva Bartók! a Radnóti Színházban

2017. szeptember. 08. 17:45
Soha eddig nem tapasztalt helyzet és előadás lesz a Viva Bartók! –fogalmazott Fülei Balázs zongoraművész Bálint Andrással közös Bartók-estjükről, amelyet szeptember 26-án mutatnak be a Radnóti Színházban.

Cseh színházi fesztivál a Katona József Színházban

2017. október. 13. 14:02
Csekkold! címmel november 3. és 5. között cseh színházi fesztivált rendeznek a budapesti Katona József Színházban. A programban Macbeth- és Anna Karenina-feldolgozás, felolvasószínház, könyvbemutató és koncert is szerepel.

Bálint András: Most inkább a szakma méz részét kóstolgatom

2017. október. 11. 09:29
A divat igazságtalan, néha nagyon értékes dolgok sikkadnak el – mondta Bálint András a KamaraOnline-nak adott interjúban. A Radnóti Színház volt igazgatója sárga hátizsákjáról, a veszprémi próbákról, akadémiai székfoglalójáról és Bartók szikárságáról is beszélt.

Kulcsár Viktória: Öt év után nem volt szükségünk egérútra

2017. november. 28. 09:29
Bekerültünk Budapest kulturális körforgásába – mondja Kulcsár Viktória. A Jurányi Ház október végén ünnepelte ötödik születésnapját. A Jurányi és a FÜGE vezetője a KamaraOnline-nak beszélt a brandépítésről, a pályázatokról, és arról is, hogy 6700 négyzetméteren naponta mennyi izzócserével kell kalkulálni.

Perjés János: A Spiritben azt játsszuk, ami bármelyikünk életében megeshet

2017. november. 27. 09:30
Darabjainkkal mindig az emberi kapcsolatokra, a problémákra, a megoldási lehetőségekre fókuszálunk – mondta Perjés János a KamaraOnline-nak. A Spirit Színház alapító igazgatója-színésze beszélt a Mengele bőröndje című új darabról és arról is, hogy olykor miért fegyelmezettebbek a gimnazisták a felnőtt nézőknél.

Bemutatóval és kulisszajárással készül a Játékszín a színházi világnapra

2017. március. 22. 10:31
Szakonyi Károly Két nő (és valaki) című komédiájának bemutatója és a társulat színészei által vezetett kulisszajárás is várja az érdeklődőket a budapesti Játékszínben március 27-én, a színházi világnapon.

Felújítanak a Radnóti színészei a GE programjában

2017. március. 01. 14:59
A GE Magyarország vezetői és a Radnóti Színház színművészei március 7-én délelőtt közösen szépítik meg a színház művészbejárójaként szolgáló épület udvarát.

összesen: 38 db | 10 db/oldal

1 2 3 4