Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "szerzői jogok" cimkére.

Annyi a YouTube-nak az öreg kontinensen?

2018. november. 14. 16:49
Januárban szavazhatnak arról a szerzői jogi irányelvről az EU politikusai, ami véget vethet a szabad és korlátok nélküli internetnek egész Európában...

Újraválasztották az Artisjus elnökének Madarász Ivánt

2018. január. 12. 08:01
Újabb kétéves ciklusra megerősítette elnöki pozíciójában Madarász Ivánt az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület.

Felelős-e a weboldal tulajdonosa az oldalán elhelyezett linkekért?

2016. szeptember. 21. 10:51
Az Európai Unió Bírósága 2016. szeptember elején meghozott döntésével tovább árnyalta a „nyilvánossághoz közvetítés” fogalmát az internet világában. A következtetéseket dr. Szilágyi Zita Beáta, a Sár és Társai Ügyvédi Iroda IP joggal foglalkozó jogásza vonja le.

Hamisítványnak bizonyult a gyöngyösi Angry Birds

2016. március. 30. 11:00
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy játékboltban és egy bevásárlóközpont parkolójában foglaltak le hamis termékeket (játékokat, ruhaneműt, karórákat, parfümöket). Iparjogvédelmi-, valamint szerzői jogok megsértése miatt indult eljárás.

Szerzői jogok: új törvényjavaslat

2016. május. 04. 12:47
Törvényjavaslatot nyújtott be a szerzői jogok és az ahhoz kapcsolódó jogok közös kezeléséről a kormány. Az előterjesztés a vonatkozó európai uniós irányelvet ülteti át a magyar jogba és a zeneművek online felhasználásának engedélyezési szabályaira is kitér.