Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "számlagyár" cimkére.

Bezárta a NAV a milliárdos bevételű „multinacionális” számlagyárat

2018. június. 07. 09:31
Összesen több mint négymilliárd forint áfatartalmú fiktív számlát állított ki az a bűnszervezet, melynek tagjaival és a számlákat felhasználó társaságok képviselőivel szemben vádemelést javasolnak a NAV pénzügyi nyomozói. Az ügyben hatvannégy gyanúsított szerepel.

Bezárta a NAV a hárommilliárd forintos számlagyárat, a vezetőkre is ez a sors vár

2018. április. 24. 11:29
Több mint hárommilliárd forintról állított ki fiktív számlákat az a bűnszervezet, amelyet a NAV dél-alföldi pénzügyi nyomozói és Bács-Kiskun megyei revizorai felszámoltak. A bűnszervezet vezetőit és tagjait őrizetbe vették.

Számlagyárosokat fogott el a NAV, több százmilliós a kár

2016. március. 29. 11:29
Lebuktatott egy több mint száz cégből álló számlagyárat működtető bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A bűnszervezet fiktív számlakibocsátásokkal hatmilliárd forintos forgalmat segített lepapírozni ügyfeleinek.

Újra őrizetben a kecskeméti számlagyáros, 9 milliárd forintnyi vagyont zárolt a NAV

2016. július. 15. 13:32
A májusban első fokon elítélt kecskeméti számlagyárost újabb ügyben vették őrizetbe a NAV pénzügyi nyomozói. Új számlagyárával csaknem négymilliárd forint kárt okozott a költségvetésnek. Az akció mérlege: 26 gyanúsított, 14 személy őrizetbe vétele, és 9 milliárd forint értékű vagyon zárolása.

A számlagyáros kutyaóla mögül került elő a könyvelési anyag

2016. február. 05. 10:00
Fizetésképtelen cégeket vett át egy kecskeméti férfi, majd a társaságok nevében fiktív számlákat állított ki. A házkutatáskor egy nejlonszatyorból 500 darab kiállított számla és bélyegzők kerültek elő.