Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

174 találat a(z) "startup" cimkére.

A legjobbak akár 100 milliót is kaphatnak: hardverfejlesztési projekteket keres az Intellitext

2018. szeptember. 18. 16:03
Elsősorban – de nem kizárólagosan – hardver területen működő, a nemzetközi piacokon is sikerre esélyes, korai és seed stádiumban lévő startupokat keres az Intellitext akcelerátor. A vállalat a finanszírozás mellett folyamatos mentorálással, infrastruktúrával és kapcsolatrendszerrel segíti az innovatív projekteteket.

Vállalkozói Klubot indít a BGE Budapest LAB

2018. szeptember. 13. 18:00
Kéthetente kedden gyakorló vállalkozók osztják meg tapasztalataikat a BGE Budapest LAB egyetemistáknak szóló vállalkozói klubjában. A StartLAB résztvevői olyan „műhelytitkokat”, praktikus megoldásokat, trükköket és megélt tapasztalatokat ismerhetnek meg, amire máshol nem lenne lehetőség.

Közel 150 startup jelentkezett az Antenna Hungária akcelerátor programjára

2018. szeptember. 13. 15:29
148 startup jelentkezett az Antenna Hungária és a Drukka Stratup Stúdió által életre hívott AHa! Brain Store vállalati akcelerációs programra.

A jövő startup vállalkozásait keresi az InnoEnergy

2018. november. 02. 15:37
A kontinens leginnovatívabb, villamosenergia-tárolással foglalkozó startup vállalkozásait keresi egy nemzetközi pályázat keretein belül a fenntartható energiával foglalkozó európai innovációkat felkaroló InnoEnergy.

Májusban indul a Startup Campus London ötödik szemesztere

2018. március. 21. 15:01
A Cambridge-i Future: Hungary rendezvényen jelentették be a Startup Campus London ötödik szemeszterének indulását. Az Enterprise Hungary által életre hívott programba bekerülők négy szombati alkalomból álló térítésmentes kurzuson vehetnek részt Londonban, a világ egyik legsikeresebb egyetemi inkubátorában.

Életminőséget javító startup cégeket mentorál az NN Biztosító

2018. március. 20. 17:58
Március elején indult a ’Sparklab by NN’ hazai inkubátorprogram második köre, ahova a világ minden tájáról jelentkeztek olyan innovatív vállalkozások, amelyek az életminőség javításán dolgoznak. A bekerülő startupok mentorálást, kapcsolati hálót, bemutatkozási lehetőséget, valamint alapítónként 5000 euró támogatást kapnak az NN Biztosítótól azzal a céllal, hogy a program végeztével egy validált prototípust hozzanak létre.

Tanulmányi körutat nyertek a BVK startup versenyének nyertesei

2018. március. 20. 08:01
Kihirdették a győzteseket a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány V4 EYES 2.0 nemzetközi startup versenyében. A szakértői zsűri a varsói, prágai, kassai és budapesti elődöntőkön túljutott startupok közül országonként egy nyertest választott ki, akik a V4 országok kiemelkedő startup rendezvényein vehetnek részt.

Hat új vállalkozással indul a Design Terminal tavaszi mentorprogramja

2018. március. 07. 14:01
A Design Terminal tavasszal induló hatodik mentorprogramjára 125 startup jelentkezett. A vállalkozásokból a legjobb hat került be abba a három hónapos, intenzív vállalkozásfejlesztő programba, amelyben a startupok üzleti modelljét, szervezeti és jogi hátterét, valamint marketingkommunikációját fejlesztik.

Ezek a vállalkozások lesznek ott a Blastoff Startup Verseny döntőjében

2018. május. 27. 11:58
Június 1-én, a Brain Baron szállhat ringbe az a tíz vállalkozás, amely bejutott a Blastoff Startup Verseny döntőjébe. A fődíj egy 150 ezer eurós befektetési ajánlat.

Startup közösségi iroda nyílik a Millenárison

2018. május. 25. 11:01
Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb startup közösségi irodája nyílik július 1-én Budapesten a Millenáris területén.

összesen: 174 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11