Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

81 találat a(z) "sportbiznisz" cimkére.

Kétnapos nemzetközi konferencia sportgazdasági fókusszal

2018. május. 03. 14:40
A Testnevelési Egyetem és a Magyar Nemzeti Kereskedőház május 9-10-én rendezi a Sport és Innováció Nemzetközi Konferenciát. A kétnapos esemény keretében sportágazati vezetők, tudományos, gazdasági és külpiaci szakértők vitatják meg az iparág aktualitásait, az elmúlt időszak legfőbb sporttudományokhoz köthető kutatási eredményeit, illetve az ágazat jövőbeni irányvonalait.

Rekordbevételt hozhat a Szerencsejáték Zrt.-nek a foci vb

2018. június. 15. 15:01
Az idén is rekordforgalmat érhet el a Szerencsejáték Zrt., bevételein belül pedig tovább nőhet a sportfogadásból származó összeg, pedig már a tavalyi 436 milliárd forintos csúcsévhez is 45 százalékkal járult hozzá az üzletág.

Soha ennyi pénzt nem fociztak még össze az európai csapatok

2018. június. 07. 11:58
Pénzügyi rekordot döntött az európai profi labdarúgósport élvonala, amelynek összesített bevétele először lépte át a 25 milliárd eurót a tavalyi szezonban.

Kifocizták magukat Európában a kínai befektetők

2018. július. 31. 17:30
Levonulnak a kínai befektetők az európai futballpályákról - írta keddi számában a Financial Times. Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Aston Villa tavaly óta már az ötödik európai klub, amelytől kínai tulajdonosai részben vagy teljes egészében megváltak.

Forbes: Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló

2018. február. 28. 14:00
Továbbra is a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló a Forbes magazin szerint.

Kellemetlen mellékhatásai lehetnek egy, sportolóknak szánt táplálékkiegészítőnek

2017. szeptember. 27. 12:01
Túl magas nikotinsav (niacin) tartalmat mutatott ki a német hatóság egy az Egyesült Államokból származó, sportolóknak szánt táplálékkiegészítőben. A Musclepharm Assault MP nevű készítményből Magyarországra is hoztak.

Tízmilliókért készítették a budapesti olimpia reklámfilmjeit

2017. március. 24. 16:58
Az Umbrella, a Network 360, a Gyár Utómunka és a CineSuper Kft. keresett sokat a budapesti olimpia reklámfilmjein.

Forbes: 3 olimpiai arannyal ő a legértékesebb magyar sportoló

2017. március. 01. 17:00
A tavaly három olimpiai aranyérmet szerzett Hosszú Katinka úszó lett ismét a legértékesebb sportoló a Forbes magyar kiadása által készített listán.

Deutsch Tamás: Drasztikus változásokra van szükség!

2017. május. 31. 14:01
Drasztikus változásokra van szükség – nyilatkozta Deutsch Tamás, az MTK Budapest sportegyesület elnöke, miután a labdarúgó csapat kiesett az NB I-ből. A vezetőedző szerződését nem hosszabbították meg, de lesznek további személyi változások is.

Zakor Sándor: Erősíteni szeretném az MTK brandet

2017. május. 12. 09:29
Kicsit más fejjel gondolkodom, mint akik csak sportvállalkozásokban dolgoznak – mondja Zakor Sándor a KamaraOnline-nak adott interjúban. Az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója üzleti vállalkozásai mellett dolgozik az új poszton. Nagyon hisz a közösségépítésben, és abban is bízik, hogy a magyar labdarúgásban nagyobb fantáziát látnak majd a szponzorok.

összesen: 81 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9