Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

9 találat a(z) "sörfogyasztás" cimkére.

Új kézműves sörfőzde nyílt Gyulán

2018. március. 14. 14:01
Kézműves sörfőzdét létesített látványéttermmel Ábrahám Csaba Gyulán. A 280 millió forintos beruházást 43 millió forint uniós támogatás segítette.

Több sört fogyasztunk az ünnepek alatt

2018. december. 08. 15:43
A Magyar Sörgyártók Szövetségének tájékoztatása szerint az ágazat előrejelzése alapján a sörpiac forgalma a tavalyi évhez hasonlóan alakulhat idén is, az ünnepek alatti megnövekvő forgalomra pedig maximálisan felkészültek a gyártók.

Nitrogénnel csapolt sörrel újít a Borsodi

2017. november. 23. 14:43
Már kapható a Borsodi Nitro, Magyarország első nitrogénnel dúsított világos söre. Az egyedi technológiával készülő láger sör mostantól meghatározott számú vendéglátóhelyen érhető el.

Bukarestben elutasították a Tiltott Csíki Sör márka bejegyzését

2017. december. 21. 07:59
Elutasította a román szabadalmi és védjegy hivatal (OSIM) az összes Tiltott Csíki Sör márka bejegyzését. A székelyföldi Csíkszentsimonban működő cég többségi tulajdonosa, Lénárd András szerint nem fellebbeznek a döntés ellen, visszavonják a romániai védjegykérelmet, mivel az európai uniós márkahivatalnál sikerült már levédetniük a termékneveket.

A túl hideg sör nem csak a torkot, az ízeket sem kíméli

2016. június. 23. 15:02
A kánikula és a foci Eb hatására megugrik a sörfogyasztás. Nem mindegy azonban, hogy milyen típusú sört hány fokon fogyasztunk, a markánsabb ízek elveszhetnek, ha túlhűtik az italt.

Harminc millió korsóval több sör fogyhat

2016. június. 21. 13:33
Megugrott a sörfogyasztás Magyarországon a labdarúgó Európa-bajnokság kezdete óta. A nyári sportesemények miatt mintegy harmincmillió korsóval fogy több sör, mint egy átlagos évben.

Megnyilt az utolsó sörfesztivál a budai Várban

2016. június. 02. 17:01
Nagy hazai és ismert külföldi sörgyárak, valamint kézműves sörfőzdék több mint kétszázféle főzetét, köztük több, kizárólag a fesztiválra készült sört kóstolhatnak a Budavári Sörfesztivál látogatói csütörtöktől vasárnapig.

Magyar kkv-kal bővíti tagságát a Magyar Sörgyártók Szövetsége

2015. november. 02. 15:49
Magyar Sörgyártók Szövetsége legutóbbi közgyűlésen, október második felében úgy módosították az alapszabályt, hogy a szakmai szervezet pártoló tagjai lehessenek a kis és közepes magyar sörgyártó vállalkozások is - mondta a Sörszövetség igazgatója hétfőn.

Sörivásban még nem eléggé minőségi fogyasztó a magyar

2015. június. 15. 10:40
A Budavári fesztiválon immár ötödik alkalommal népszerűsítették a sört. A stagnáló magyar termelés növelése mellett a kulturált fogyasztás elérése sem egyszerű feladat.