Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

14 találat a(z) "sör" cimkére.

Egyre jobban tarolnak a kisüzemi sörfőzdék

2019. március. 27. 16:55
A Világgazdaság szerdai száma szerint megduplázták tavaly a kibocsátásukat a kisüzemi sörfőzdék, ugyanis az általuk előállított sör mennyisége meghaladta az egymillió hektoliterfokot.

Új kézműves sörfőzde nyílt Gyulán

2018. március. 14. 14:01
Kézműves sörfőzdét létesített látványéttermmel Ábrahám Csaba Gyulán. A 280 millió forintos beruházást 43 millió forint uniós támogatás segítette.

Több sört fogyasztunk az ünnepek alatt

2018. december. 08. 15:43
A Magyar Sörgyártók Szövetségének tájékoztatása szerint az ágazat előrejelzése alapján a sörpiac forgalma a tavalyi évhez hasonlóan alakulhat idén is, az ünnepek alatti megnövekvő forgalomra pedig maximálisan felkészültek a gyártók.

Több üdítő, sör és jégkrém fogy, mint tavaly

2018. augusztus. 04. 08:05
Megnőtt az üdítők, a sörök és a jégkrémek forgalma a hőség miatt, több fogy a tavalyinál, de megindult a roham a ventilátorokért is.

Sör, bor, szüret, népdal és lecsó a heti menüben

2017. szeptember. 13. 17:31
Kalocsai Paprikafesztivál, Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál, Rácalmási Tökfesztivál, Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál, Fehérvári Lecsófőző Vigasság: a hét rendezvényeiből válogattunk.

Nitrogénnel csapolt sörrel újít a Borsodi

2017. november. 23. 14:43
Már kapható a Borsodi Nitro, Magyarország első nitrogénnel dúsított világos söre. Az egyedi technológiával készülő láger sör mostantól meghatározott számú vendéglátóhelyen érhető el.

Visszavonulót fújt a Heineken, maradhat a Csíki Sör

2017. március. 27. 14:10
Megegyezett a Csíki Sör márkanév használatáról a Heineken Románia és az Igazi Csíki Sört levédő Csíki Sör Manufaktúra. Előbbi Ciuc, míg az utóbbi Csíki Sör néven forgalmazza termékét, a sörgyártók minden, a védjegy használata miatt indult peres ügyet lezárnak.

Heti programajánlónk: hűsítő sörfesztiválok a kánikula mellé

2017. június. 12. 15:30
Tiszavirág Fesztivál, Soltvadkerti BMW-találkozó, Veszprémi Sörfesztivál, Dudik Fesztivál, Belvárosi Sörfesztivál, Tatai Sokadalom, Ceglédi Laskafesztivál, Kerekdomb Fesztivál, Tatabányai Sörfesztivál: a hét rendezvényeiből válogattunk.

Mi lesz előbb, a tojás vagy a kék madár?

2017. június. 08. 18:31
Margó Irodalmi Fesztivál, Ünnepi könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok, Gere Jazzfesztivál, Kék Madár Fesztivál, Óbudai Sörfesztivál, Tojásfesztivál: a hét programjaiból válogattunk.

Bukarestben elutasították a Tiltott Csíki Sör márka bejegyzését

2017. december. 21. 07:59
Elutasította a román szabadalmi és védjegy hivatal (OSIM) az összes Tiltott Csíki Sör márka bejegyzését. A székelyföldi Csíkszentsimonban működő cég többségi tulajdonosa, Lénárd András szerint nem fellebbeznek a döntés ellen, visszavonják a romániai védjegykérelmet, mivel az európai uniós márkahivatalnál sikerült már levédetniük a termékneveket.

összesen: 14 db | 10 db/oldal

1 2