Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "Signal" cimkére.

Az Aegon és a Signal Iduna lett az év ügyfélbarát biztosítója

2018. március. 19. 13:32
A kis- és közepes biztosítók kategóriájában a Signal Iduna, míg a nagy biztosítók között az Aegon nyerte „Az Év Ügyfélbarát Biztosítója” díjat a Netrisk.hu közönségszavazásán.

Több hiányosságot is talált a felügyelet a Signal Biztosító működésében

2018. február. 09. 16:59
Az MNB összesen 53 millió forint bírságot szabott ki a Signal Biztosítóra egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, számviteli, ügyféltájékoztatási, illetve a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt. A felügyelet a tavaly januárban hatályba lépett etikus szabályozás megsértését is megállapította.

Az Aegon és a Signal lettek az év ügyfélbarát biztosítói

2017. március. 10. 17:31
A kis- és közepes biztosítók kategóriájában a Signal Iduna nyerte el, miközben a nagy biztosítók közül az Aegon őrizte meg a tavaly már kiérdemelt „Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2016” díjat.

Rossz hír az autósoknak: nagyot drágul a kötelező

2016. november. 04. 13:30
Az idei kampány első két napjának adatai szerint az eddig megrendelt új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) átlagos éves díja 19 100 forint, ami 12 százalékos emelkedést jelent az egy évvel korábbi 17 ezer forinthoz képest.

Casco: több a káreset, de alig nő a biztosítás díja

2015. szeptember. 24. 10:01
A casco díja csak kullog a kgfb után. A kárgyakoriság ennél a biztosításnál is nő, de nem olyan mértékben, mint a kötelezőnél. Egyelőre a két éve bevezetett biztosítási adót próbálják apránként beépíteni a cégek a tarifákba – írja a Világgazdaság.

Az ügyfelek a Signal biztosítónak szavaztak bizalmat

2015. október. 22. 14:45
Idén is az ügyfelek dönthették el, mely biztosítók kapják az „Év Biztosítója” címet, az alapján, hogy melyik társaság milyen színvonalon szolgáltatott. A mintegy 25 ezer ügyfélszavazat értékelése alapján kárrendezési és szolgáltatási kategóriában egyaránt a Signal Biztosító lett az év legjobbja.