Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

25 találat a(z) "Sár és Társai Ügyvédi Iroda" cimkére.

Hírlevél feliratkozás: kötelező lesz a kétlépéses hozzájárulás?

2017. november. 10. 13:59
Megköveteli-e a jövő májusban életbe lépő új uniós adatvédelmi szabályozás (GDPR) a kétlépéses hírlevél-feliratkozást? A kérdésre dr. Horváth Katalin, a Sár és Társai Ügyvédi Iroda e-kereskedelemmel foglalkozó partner ügyvédje válaszol.

Jogsértő webshopok: nem könnyű lekerülni a feketelistáról

2017. március. 21. 12:03
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a jogsértő webshop üzemeltetőkről feketelistát vezet, amelyen minimum két évig bérelt helyük van a vétkes vállalkozásoknak.

Lopás vagy inspiráció? – Tartalommarketing jogszerűen

2017. június. 13. 16:02
Honnan, mit és hogyan vehetünk át, hogy ne legyen jogsértő? Aki válaszol: dr. Horváth Katalin, a Sár és Társai Ügyvédi Iroda szerzői joggal foglalkozó partner ügyvédje.

Vesztésre áll a hamisítás elleni nemzetközi küzdelem

2017. február. 22. 16:14
A hamisítás elleni nemzetközi küzdelem az elmúlt csaknem tíz évben inkább vesztésre áll, csak egyes szűk szegmensekben vannak látható eredmények – derül ki az OECD és az EUIPO tanulmányából.

Kötelező tőkeemelés: nem kell feltétlenül kimeríteni a forrásokat

2017. február. 09. 15:29
A kötelező tőkeemeléshez nem feltétlenül a tagok pénzbeli forrásait kimeríteni vagy a cég tartalékait erre felhasználni – hívja fel a figyelmet a Sár és Társai Ügyvédi iroda.

Mobilalkalmazások: hogyan kell feltüntetni az operációs rendszerek védjegyeit?

2017. augusztus. 24. 12:29
Az Apple, a Google és a Microsoft – különböző szigorúsággal ugyan, de – előírja, miként kell feltüntetni a három legnépszerűbb operációs rendszer megjelöléseit.

Felelős-e a weboldal tulajdonosa az oldalán elhelyezett linkekért?

2016. szeptember. 21. 10:51
Az Európai Unió Bírósága 2016. szeptember elején meghozott döntésével tovább árnyalta a „nyilvánossághoz közvetítés” fogalmát az internet világában. A következtetéseket dr. Szilágyi Zita Beáta, a Sár és Társai Ügyvédi Iroda IP joggal foglalkozó jogásza vonja le.

Online nyereményjátékok: a legfontosabb tudnivalók

2016. március. 29. 07:45
Nyereményjáték szervezése bevett marketing eszköz egy online szolgáltatás használóinak növelésére, új felhasználók szerzésére, illetve inaktív felhasználók ösztönzésére. Az online promócióknak azonban számos jogszabályi feltételnek kell megfelelniük, mint például a fogyasztóvédelmi szabályok, adózási kérdések, a szerencsejáték törvény, adatvédelemi, reklámjogi és e-kereskedelmi kérdések.

Döntött a Kúria: az internetszolgáltatók nem adhatják ki a fájlcserélők nevét és adatait

2016. május. 27. 17:14
A Kúria a Pfv.IV.20.133/2016. számú, fájlcseréléssel, filmletöltéssel kapcsolatos szerzői jogi perben hozott jogerős ítéletében pontot tett egy régóta húzódó vitára: kiadhatják-e az internetszolgáltatók a fájlcserélők, tipikusan a torrentezők nevét és személyes adatait?

Hogyan szervezzünk jogszerűen Facebook-promóciót?

2016. május. 12. 16:29
A Facebook-promóciók szabályait dr. Horváth Katalin, a Sár és Társai Ügyvédi Iroda partner ügyvédje ismerteti.

összesen: 25 db | 10 db/oldal

1 2 3