Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

16 találat a(z) "SAP" cimkére.

Budapesten nyílt meg a régió első SAP egyetemi kutatóközpontja

2018. március. 09. 14:30
A Corvinus Egyetemen indult el az SAP egyetemi kutatóközpontja, amely az új szoftvertechnológiákra épülő kutatás bázisa kíván lenni.

Expressz belépőjegy a nagyvállalati világba

2017. szeptember. 19. 12:00
Induló hazai vállalkozások tömegének jelent kihívást, hogy miként kerülhetnek ötleteikkel, megoldásaikkal a nagyvállalatok látókörébe. Ezen belépő megszerzésében segíthet az SAP szoftvercég programja.

Egyszerűbbé válik az adatkezelés a hazai cégek számára

2017. november. 28. 19:33
Egységes vezérlőközpontot fejlesztett ki a vállalati adatdzsungelek irányításához az SAP szoftvercég. A hazai piacon is debütált megoldás segítségével a vállalatok egyszerűsíthetik és jobban hasznosíthatják a mind több forrásból érkező, egyre hatalmasabbá növekvő adatvagyonukat.

A T-Systems Magyarország megvásárolja az ITgent

2017. november. 28. 08:44
A Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország Zrt. megállapodást kötött az SAP-hoz kapcsolódó technológiai és biztonsági szolgáltatásokra specializálódott ITgen Kft. 100 százalékos megvásárlásáról.

Női vállalkozók vitték el a díjakat a társadalmi startupok versenyén

2017. november. 21. 13:41
Női vállalkozók taroltak a kelet-közép-európai régió legígéretesebb társadalmi startupjait versenyeztető találkozón.

Hárommilliárdos informatikai fejlesztés a Waberer’s-nél

2017. március. 23. 18:31
A Waberer’s csoport és az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy a Waberer’s 3 milliárd forintot invesztál informatikai rendszerének korszerűsítésébe, amelynek első fázisa a vállalatirányítási rendszer lecserélésével indult. Az összesen két és fél éves folyamattal a cégcsoport működését biztosító szakmai rendszerek mindegyikét frissíteni fogják.

Modernizálja HR-rendszerét a Bonafarm Csoport

2017. május. 24. 18:30
Felhőbe költözteti HR-rendszereit a Bonafarm Csoport, hogy elősegítse a szervezetnél zajló kultúraváltást, és modernizálja HR-folyamatait.

A Red Hat, az Oracle, az SAP és a National Instruments is beszáll az informatikai képzésbe

2017. június. 19. 13:05
A kormány piaci szereplők bevonásával versenyképesebbé teszi az informatikai képzést Magyarországon – jelentette be Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára.

Felhőbe költözteti a HR-t az MVM és a Főgáz

2017. június. 14. 14:51
A versenyszféra számos cége után az MVM Csoport és a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz Zrt. döntött úgy, hogy a felhőbe helyezi HR folyamatait – jelentette be az SAP Hungary Kft.

A digitális átalakulás titkai: így csinálják a legjobbak

2017. augusztus. 23. 15:30
Negyedével nagyobb bevételnövekedést várnak a digitális átállásban élenjáró vállalkozások a következő két évben a transzformációnak köszönhetően, mint a folyamatban hátrább lévő riválisaik – többek között ez derül ki egy nemzetközi tanulmányból.

összesen: 16 db | 10 db/oldal

1 2