Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

27 találat a(z) "SAP" cimkére.

Bárány Zsolt: a kkv-k is élvezhetik a legjobb beszerzési gyakorlatok előnyeit

2018. szeptember. 27. 08:31
Miként alakul át a beszerzés a digitális korban? Miért érdemes a kis- és középvállalkozásoknak is csatlakozniuk a nemzetközi beszerzési hálózatokhoz? Többek között erről kérdeztük Bárány Zsoltot, az SAP Ariba üzletágvezetőjét.

Debütáltak az SAP újdonságai

2018. szeptember. 12. 12:30
A legújabb fejlesztései közül többet is bemutatott az SAP Siófokon megrendezett SAP NOW konferenciáján. A mesterséges intelligenciát és blokkláncot is alkalmazó megoldások nemcsak a vállalatok hatékonyságát növelhetik jelentősen, de az ügyfelek elégedettségét is.

Budapesten nyílt meg a régió első SAP egyetemi kutatóközpontja

2018. március. 09. 14:30
A Corvinus Egyetemen indult el az SAP egyetemi kutatóközpontja, amely az új szoftvertechnológiákra épülő kutatás bázisa kíván lenni.

„Digitális Esély 2018” – Pályázat szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok digitális felzárkóztatásra

2018. május. 26. 11:31
„Digitális Esély 2018” címmel immáron ötödik alkalommal hirdeti meg közös pályázatát a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács (NHIT) és az SAP szoftvercég. A pályázat célja szociálisan hátrányos helyzetben lévő gyermekek, fiatalok infokommunikációs felzárkózásának és digitális oktatásának támogatása.

Európai innovációs díjat kapott a Waberer’s

2018. május. 09. 16:31
Hazai cég még nem kapott olyan magas elismerést, mint most a Waberer’s. A közúti fuvarozó cég az SAP innovációs díját vállalatirányítási rendszerének átfogó és példaértékű modernizálásáért nyerte el. Az elismeréssel a magyar tőzsdei vállalat olyan „elitklubhoz” csatlakozott, amelynek járműipart képviselő tagjai között található az olasz Lamborghini is, amelynek Ipar 4.0-ás projektje szintén díjat nyert az SAP megmérettetésén.

Digitális megújulás: a posta sem kivétel

2018. május. 04. 12:30
Számos példa mutatja, hogy a digitalizációnak köszönhetően nemcsak hatékonyabbá tehető a postaüzemek működése, de új bevételi források is megjelenhetnek.

Üzleti rendszereket támadnak a kiberbűnözők

2018. július. 31. 15:31
A kiberbűnözők újabban elszántan támadják az Oracle és a SAP programjait.

A Lufthansa vezérkara előtt prezentálhatnak a győztesek

2018. július. 24. 16:45
Magyar startupok ötleteit is várja a Lufthansa és az SAP közös versenye, az Aviation Blockchain Challenge.

A jövő technológiái, avagy mi jöhet az IoT és a mesterséges intelligencia után?

2018. július. 10. 13:33
Milyen technológiák megjelenését várhatjuk a jövőben, melyek lesznek a következő évtizedek felforgató technológiái? Egy új tanulmány szerint ilyen lesz például a négydimenziós nyomtatás, a kvantum-számítástechnika, a neuromorf rendszerek, az agy/számítógép interfész, és melyek legalább olyan forradalmi változást idézhetnek elő, mint amilyet napjainkban – például – az IoT (dolgok internete) vagy a mesterséges intelligencia hoz az üzleti világ számára.

A repülőterekre is becsekkolt a digitalizáció

2018. július. 04. 12:34
Egyre több repülőtér modernizálja működését a legújabb technológia alkalmazásával. A digitalizációban élen járó reptereken már robotokat használnak, kiterjesztett valóság segít az utasoknak tájékozódni, vizsgálják a blokklánc alkalmazásának lehetőségeit, és egyre több üzemeltető nyit a startupok felé. A digitalizáció hajtóereje a hatékonyság növelése, a reptéri élmény erősítése – hangzott el az SAP szoftvercég nemzetközi reptér konferenciáján, Budapesten.

összesen: 27 db | 10 db/oldal

1 2 3