Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

10 találat a(z) "SAP" cimkére.

Hárommilliárdos informatikai fejlesztés a Waberer’s-nél

2017. március. 23. 18:31
A Waberer’s csoport és az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy a Waberer’s 3 milliárd forintot invesztál informatikai rendszerének korszerűsítésébe, amelynek első fázisa a vállalatirányítási rendszer lecserélésével indult. Az összesen két és fél éves folyamattal a cégcsoport működését biztosító szakmai rendszerek mindegyikét frissíteni fogják.

Modernizálja HR-rendszerét a Bonafarm Csoport

2017. május. 24. 18:30
Felhőbe költözteti HR-rendszereit a Bonafarm Csoport, hogy elősegítse a szervezetnél zajló kultúraváltást, és modernizálja HR-folyamatait.

A Red Hat, az Oracle, az SAP és a National Instruments is beszáll az informatikai képzésbe

2017. június. 19. 13:05
A kormány piaci szereplők bevonásával versenyképesebbé teszi az informatikai képzést Magyarországon – jelentette be Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára.

Felhőbe költözteti a HR-t az MVM és a Főgáz

2017. június. 14. 14:51
A versenyszféra számos cége után az MVM Csoport és a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz Zrt. döntött úgy, hogy a felhőbe helyezi HR folyamatait – jelentette be az SAP Hungary Kft.

Keresik a legütősebb HR-es projekteket

2016. szeptember. 05. 13:59
A legjobb HR-es projekteket keresi egy új verseny, a HR Transformation Challenge. A megmérettetésen bármilyen szervezet és magánszemély részt vehet, amely olyan innovatív HR-es gyakorlatot valósított meg, amely jelentős hatást gyakorolt egy szervezet üzleti teljesítményére.

Felhőbe költöznek a HR-rendszerek

2016. október. 21. 12:45
Az újonnan bevezetett HR-alaprendszerek több mint 50 százalékát a vállalatok már a felhőből, SaaS (softvare-as-a-service) szolgáltatásként használják a Sierra-Cedar felmérése szerint, ami fordulópontot jelent a humánerőforrás-kezelés történetében.

Kétszázötven új munkahelyet hoz létre az SAP Hungary

2016. október. 14. 17:17
Négymilliárd forintos beruházással fejleszti budapesti központját az SAP Hungary Kft. A már most is több mint 900 dolgozót foglalkoztató szoftver cég 250 új munkahelyet hoz létre új globális felhőinformatikai támogató központjában.

Milliárdos IoT-befektetéssel erősít az SAP

2016. október. 02. 10:59
Kétmilliárd eurót fektet a dolgok internetéhez (Internet of Things; IoT) kapcsolódó fejlesztésekbe az SAP.

Budapesten építette fel globális hr-informatikai szolgáltatóközpontját az SAP

2015. szeptember. 15. 13:22
Budapesten építette fel egyik globális emberi erőforrás, hr-informatikai szolgáltatóközpontját a SAP szoftvercég, a mintegy 3 milliárd forintos beruházással létrehozott központ dolgozóinak létszáma év végére eléri a százat – jelentette be Ablonczy Balázs, a SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Új megoldásokkal segíti a személyre szabott gyógyítást az SAP

2015. december. 10. 13:04
Új megoldásokat dobott piacra az SAP, mellyel a személyre szabott gyógyítást kívánja elterjeszteni világszerte. Csak a tengerentúlon ez 750 milliárd dollárral csökkenthetné az egészségügyi kiadásokat.