Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

19 találat a(z) "SAP" cimkére.

Budapesten nyílt meg a régió első SAP egyetemi kutatóközpontja

2018. március. 09. 14:30
A Corvinus Egyetemen indult el az SAP egyetemi kutatóközpontja, amely az új szoftvertechnológiákra épülő kutatás bázisa kíván lenni.

„Digitális Esély 2018” – Pályázat szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok digitális felzárkóztatásra

2018. május. 26. 11:31
„Digitális Esély 2018” címmel immáron ötödik alkalommal hirdeti meg közös pályázatát a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács (NHIT) és az SAP szoftvercég. A pályázat célja szociálisan hátrányos helyzetben lévő gyermekek, fiatalok infokommunikációs felzárkózásának és digitális oktatásának támogatása.

Európai innovációs díjat kapott a Waberer’s

2018. május. 09. 16:31
Hazai cég még nem kapott olyan magas elismerést, mint most a Waberer’s. A közúti fuvarozó cég az SAP innovációs díját vállalatirányítási rendszerének átfogó és példaértékű modernizálásáért nyerte el. Az elismeréssel a magyar tőzsdei vállalat olyan „elitklubhoz” csatlakozott, amelynek járműipart képviselő tagjai között található az olasz Lamborghini is, amelynek Ipar 4.0-ás projektje szintén díjat nyert az SAP megmérettetésén.

Digitális megújulás: a posta sem kivétel

2018. május. 04. 12:30
Számos példa mutatja, hogy a digitalizációnak köszönhetően nemcsak hatékonyabbá tehető a postaüzemek működése, de új bevételi források is megjelenhetnek.

Expressz belépőjegy a nagyvállalati világba

2017. szeptember. 19. 12:00
Induló hazai vállalkozások tömegének jelent kihívást, hogy miként kerülhetnek ötleteikkel, megoldásaikkal a nagyvállalatok látókörébe. Ezen belépő megszerzésében segíthet az SAP szoftvercég programja.

Egyszerűbbé válik az adatkezelés a hazai cégek számára

2017. november. 28. 19:33
Egységes vezérlőközpontot fejlesztett ki a vállalati adatdzsungelek irányításához az SAP szoftvercég. A hazai piacon is debütált megoldás segítségével a vállalatok egyszerűsíthetik és jobban hasznosíthatják a mind több forrásból érkező, egyre hatalmasabbá növekvő adatvagyonukat.

A T-Systems Magyarország megvásárolja az ITgent

2017. november. 28. 08:44
A Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország Zrt. megállapodást kötött az SAP-hoz kapcsolódó technológiai és biztonsági szolgáltatásokra specializálódott ITgen Kft. 100 százalékos megvásárlásáról.

Női vállalkozók vitték el a díjakat a társadalmi startupok versenyén

2017. november. 21. 13:41
Női vállalkozók taroltak a kelet-közép-európai régió legígéretesebb társadalmi startupjait versenyeztető találkozón.

Hárommilliárdos informatikai fejlesztés a Waberer’s-nél

2017. március. 23. 18:31
A Waberer’s csoport és az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy a Waberer’s 3 milliárd forintot invesztál informatikai rendszerének korszerűsítésébe, amelynek első fázisa a vállalatirányítási rendszer lecserélésével indult. Az összesen két és fél éves folyamattal a cégcsoport működését biztosító szakmai rendszerek mindegyikét frissíteni fogják.

Modernizálja HR-rendszerét a Bonafarm Csoport

2017. május. 24. 18:30
Felhőbe költözteti HR-rendszereit a Bonafarm Csoport, hogy elősegítse a szervezetnél zajló kultúraváltást, és modernizálja HR-folyamatait.

összesen: 19 db | 10 db/oldal

1 2