Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

108 találat a(z) "RSM Hungary" cimkére.

A Brexit hatása a magyar gazdálkodókra – vámszempontból

2017. január. 26. 13:59
Az már teljesen biztosnak látszik, hogy a britek nem lesznek az EU vámuniójának része a Brexit után – írja Falcsik István, az RSM Hungary vám-, jövedéki és termékdíj tanácsadás részlegének üzletágvezetője.

Januári bérszámfejtési teendők

2017. január. 20. 13:32
Január folyamán számos adminisztrációs határidőt kell betartania mind a munkavállalóknak, mind pedig a munkaadóknak a bérszámfejtéshez kapcsolódóan – hívja fel a figyelmet Pentz Edina, az RSM Hungary bérszámfejtési vezetője.

Hogyan segítik a digitális megoldások a vállalati pénzügyeket?

2017. január. 12. 18:30
A modern vállalkozási környezetben a számvitelnek is haladnia kell az információtechnológiai igényekkel, lehetőségekkel. Manapság már kis- és középvállalati szinten is előtérbe került az egyszerű könyvviteli rendszer helyett a digitális megoldásokat is alkalmazó, vagy erre épülő hatékonyabb könyvelés – írja Héhn Miklós, az RSM Hungary számviteli üzletág vezetője.

Munkaszüneti napok, hosszú hétvégék 2017-ben

2017. január. 11. 18:58
A korábbi évektől eltérően nincs munkanap áthelyezés a 2017-ben, de négy-, illetve háromnapos hosszú hétvégék azért lesznek – derül ki Pentz Edina, az RSM Hungary bérszámfejtési vezetőjének összefoglalójából.

Távolléti díj: a legfontosabb tudnivalók

2017. január. 04. 15:29
Mikor jár és hogyan számítandó a távolléti díj a Munka Törvénykönyve szerint? A kérdésre Pentz Edina, az RSM Hungary bérszámfejtési vezetője válaszol.

Közeleg a határidő – Ha nem tőkeemelés, akkor átalakulás?

2017. február. 24. 15:37
Az átalakulás a jegyzett tőke felemelésénél lényegesen bonyolultabb, időigényesebb folyamat – írja Szűcs Bálint, az RSM Hungary adótanácsadó partnere, a Szűcs és Társai Ügyvédi Társulás vezetője.

Beszámolófeltöltés: új fejezet nyílik idén

2017. február. 23. 11:01
Minden kettős könyvvitelt vezető vállalkozás köteles beszámolójának közzétételéről és letétbehelyezéséről gondoskodni a számviteli törvényben megadott határidőnek megfelelően. Erre 2016. december 1-től – a beszámolási időszaktól függetlenül – már csak az Online Beszámoló- és űrlapkitöltő rendszeren (OBR) keresztül lesz lehetőség – figyelmeztet Héhn Miklós, az RSM Hungary számviteli üzletágának vezetője.

Adózói minősítés: ne csússzon át a kockázatos körbe!

2017. február. 17. 12:30
Nagy várakozás előzi meg a 2016. évi negyedik negyedéves adózói minősítések pontos számainak nyilvánosságra hozatalát. A tavaly januárban bevezetett újszerű minősítési rendszer elsősorban az adóellenőrzések során meghatározó fontosságú mind az adóhatóság, mind pedig a vállalkozások számára – írja dr. Fekete Zoltán Titusz, az RSM Hungary adómenedzsere.

A kockázatelemzés fejlődésének hatása az áfaellenőrzésekre

2017. február. 15. 13:16
Milyen eszközöket vetett be az adóhatóság az áfacsalások elleni harcban? Mi változott a legutóbbi időkben? A kérdésekre Fekete Zoltán Titusz, az RSM Hungary adómenedzsere válaszol.

Kft-k kötelező tőkeemelése: a legfontosabb tudnivalók

2017. február. 10. 13:15
Azoknál a korlátolt felelősségű társaságoknál, amelyeknek a jegyzett tőkéje mindeddig nem érte el a hárommillió forintot legkésőbb 2017. március 15-ig kötelező a törzstőke felemeléséről és ezzel egyidejűleg az új Ptk. szerinti továbbműködésről dönteni, vagy átalakulásukról, megszűnésükről határozni. A legfontosabb tudnivalókat Szűcs Bálint, a Szűcs és Társai Ügyvédi Társulás vezetője, az RSM Hungary partnere foglalta össze.

összesen: 108 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11