Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

246 találat a(z) "Románia" cimkére.

Gyanús, hogy munkaszüneti napon drágult az energia Romániában

2017. január. 31. 10:15
Vizsgálatot indított a román energiaár-szabályozó hatóság (ANRE) az áramtőzsdén (OPCOM) kötött gyanús szerződések ügyében. Az utóbbi hónapban ugyanis megkétszereződtek az energiaárak Romániában.

Kevesli a román államfő a nemzetbiztonsági kiadásokat

2017. január. 30. 08:45
A román kormány kedden tárgyalja a költségvetési törvény tervezetét, miután azt kielemezte a Legfelsőbb Védelmi Tanács (CSAT) – jelentette be Sorin Grindeanu miniszterelnök.

Kovászna megye Orbán Viktortól vár segítséget pálinkaügyben

2017. január. 27. 11:45
Orbán Viktor kormányfőtől, több minisztertől és diplomatától várnak segítséget pálinkaügyben a székelyföldi önkormányzati vezetők.

Szeptemberig még várnia kell Vásárhelynek a Wizz Airre

2017. január. 25. 10:29
A Wizz Air honlapja szerint szeptember 15-től ismét Marosvásárhelyről indulnának a magyar légitársaság Kolozsvárra átköltöztetett járatai. Peti András reptérigazgató azonban óvatos.

Erdélyből már nem szívesen mennek külföldre epret szedni

2017. január. 23. 11:45
Egyre kevésbé népszerű az Eures, inkább állásközvetítőket keresnek meg azok az erdélyi munkavállalók, akik a jobb kereset reményében külföl¬dön akarnak dolgozni.

Tavaszig nem szállítják el a tilosban parkoló autót Kolozsváron

2017. január. 20. 16:15
Néhány hét haladékot biztosan kapnak a szabálytalankodó gépkocsivezetők a nagyobb erdélyi városokban: a vártnál több időbe telik, míg az önkormányzatok alkalmazni tudják a tilosban parkoló autók elszállítására vonatkozó határozatot.

Ennyi lakbértámogatást kap a munkanélküli Romániában

2017. január. 19. 12:30
Sürgősségi rendelettel elfogadta a román kabinet szerdai ülésén a kormányprogram részeként lakbértámogatási programot – jelentette be sajtótájékoztatóján Sorin Grindeanu miniszterelnök.

Ezért vannak romokban a kórházak Romániában

2017. január. 18. 08:46
Kemény bírálatot fogalmazott meg Vlad Voiculescu volt egészségügyi miniszter azután, hogy a szenátus elutasította az általa benyújtott, a kórházak reformját célzó tervezetet. Ez megtiltotta volna, hogy valaki pártvezetőként menedzser lehessen egészségügyi intézményekben.

Uniós pályázatok: Bulgáriában autót, földet és ingatlant is lehet vásárolni

2017. január. 17. 15:29
Magyarországon a vissza nem térítendő támogatások, az innovációs, illetve a közép-magyarországi régióban elérhető kiírások népszerűek, Romániában a vidékfejlesztés területén aktívak a gazdák, Horvátországban pedig a termelési létesítmények építésére, felújítására pályáznak legszívesebben; pályázati keretek között autót, földet vagy ingatlant kizárólag Bulgáriában lehet vásárolni – derül ki a Goodwill Consulting regionális összehasonlításából.

Az alkotmánybírákra várnak a svájci frank hitelesek Romániában

2017. január. 17. 13:15
Január 18-án – két évvel és három nappal azután, hogy „elszállt" a svájci frank árfolyama – a román alkotmánybíróság döntést hozhat a svájci frank-alapú hitelek történelmi árfolyamon való átváltását lehetővé tévő törvénnyel kapcsolatban.

összesen: 246 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11