Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

13 találat a(z) "Ritter Marianna" cimkére.

Céges adatok védelme: a legfontosabb tennivalók

2017. november. 02. 08:44
A gazdálkodó szervezeteket érintő adatvédelemmel kapcsolatos legfontosabb tennivalókat dr. Ritter Marianna ügyvéd, az iLex vezérigazgatója foglalja össze.

A GastroBázis nyerte az iLex és a KamaraOnline közös játékát

2017. augusztus. 29. 15:01
Egy budapesti családi vállalkozás, a vendéglátóipari eszközök értékesítésével foglalkozó GastroBázis Kft. nyerte azt az iPhone 7 okostelefont, amelyet az iLex Systems és a KamaraOnline közös játékán indulók között sorsoltunk ki.

Fizetési felszólítás

2017. augusztus. 14. 11:48
Hogyan írjunk úgy fizetési felszólítást egy adós vállalkozásnak, hogy az később felszámolási eljárás kezdeményezését is megfelelően megalapozza? A kérdésre dr. Ritter Marianna, az iLex alapítója és vezérigazgatója válaszol.

Tévhitek a jogi informatikában I.

(Felhőben) lenni vagy nem lenni…

2016. október. 08. 12:02
Az iLex Systems Zrt. és együttműködő partnerei által indított jogi technológiai sorozat új cikkében dr. Ritter Marianna ügyvéd, az iLex Systems Zrt. alapítója mutatja be, milyen félelmek tapasztalhatók a jogi területen a felhő-technológia alkalmazásával kapcsolatosan és mennyire tekinthetők megalapozottaknak ezek az aggályok.

Sérelemdíj: újdonság a Ptk.-ban – a legfontosabb tudnivalók

2016. január. 15. 16:03
Az iLex Systems Zrt. együttműködő partnerei közreműködésével indított cégjogi sorozat 25. részében dr. Ritter Marianna ügyvéd, az iLex társalapítója ismerteti az új Ptk. egyik új jogintézményére, a sérelemdíjra vonatkozó legfontosabb szabályokat.

Istenek alkonya: emberi vs. mesterséges innovációs intelligencia

2016. december. 30. 13:59
Az iLex Systems Zrt. és együttműködő partnerei által indított jogi technológiai sorozat 2016. évi záró cikkében dr. Ritter Marianna, az iLex alapítója és vezérigazgatója arra a kérdésre keresi a választ, hogy a mesterséges intelligencia vajon képes lehet-e innovatív módon és kreatívan gondolkodni – vagy az emberi intelligenciához eddig elválaszthatatlanul kapcsolódó innovációs készség és kreativitás mindörökre az emberek sajátja maradhat?

Ne féljünk nagyot álmodni! – Jogi technológia a kkv-k szolgálatában

2016. augusztus. 27. 11:08
Az iLex Systems Zrt. és együttműködő partnerei által indított jogi technológiai sorozat új cikkében dr. Ritter Marianna, az iLex Systems Zrt. alapítója foglalja össze, hogy a kkv-szektornak milyen speciális jogi támogatási igényei vannak, és hogy miként lehet ezeket a vállalkozásokat segíteni a digitalizált jogi technológia eszközeivel.

XXI. századi, mégis kihasználatlan lehetőség: elektronikus dokumentumok a munkajogviszonyban

2016. április. 01. 10:04
Az iLex Systems Zrt. együttműködő partnerei közreműködésével indított cégjogi sorozat 36. részében dr. Ritter Marianna ügyvéd, az iLex Systems Zrt. társ-alapítója ismerteti az új Munka Törvénykönyve alapján már évek óta nyitva álló, de a munkáltatók-munkavállalók napi gyakorlatában még jellemzően nem használt jognyilatkozat-közlési lehetőséget.

Hogyan támogatja a modern hírközlési technika a gazdasági társaságok testületi szerveinek határozathozatali munkáját?

2015. október. 16. 11:27
Az iLex Systems Zrt. együttműködő partnerei közreműködésével indított cégjogi sorozat 13. részében dr. Ritter Marianna ügyvéd, az iLex Systems Zrt. társ-alapítója ismerteti, miként rendelkezik az új Polgári Törvénykönyv az elektronikus hírközlő eszközök igénybevételéről a társasági határozathozatali eljárások során.

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2