Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "Real" cimkére.

„A Lidlnél lassan már be sem kell menni dolgozni”

2018. március. 26. 15:58
Az áruházláncok most az online és a logisztikai dolgozókat keresik, de nagyon. Többet is lehet keresni ezekben a munkakörökben. Egyre több áruház kezdte ostromolni a 300 ezres fizetéshatárt a fizikai munkát végzők körében a legjobban hiányzó munkakörökben – írják a blokkk.com szakértői.

Nem hagyta szó nélkül az OKSZ a Reál kilépését

2017. november. 06. 17:45
Az Országos Kereskedelmi Szövetség a jövőben is kizárólag szakmai alapon mérlegel – írták közleményükben. Az OKSZ arra reagált, hogy a Reál kilépett a szövetségből.

Kiskereskedelemi politika: otthagyta a Reál üzletlánc az OKSZ-t

2017. november. 06. 08:45
Tizenhét évi tagság után a múlt héten kilépett a több mint 2300, hazai tulajdonban lévő boltot képviselő Reál üzletlánc az Országos Kereskedelmi Szövetségből.

Szétválik az egyik legnagyobb hazai áruházlánc

2016. október. 10. 09:01
Külön társaságokba szervezi ki az ingatlanvagyonát, illetve a védjegyeket és a domainneveket a Reál Hungária. A vagyonnal együtt a tartozások jelentős részét is leválasztják az anyacégről, amely az ötödik legnagyobb magyarországi áruházlánc üzemeltetését végzi.

Egész évben, minden vasárnap nyitva: itt a lista

2016. január. 17. 08:21
Aldi, CBA, Roni ABC, Manna ABC, Spar, Spar Expressz, Tesco Expressz, Fresh Corner, Real: az egész évben, minden vasárnap nyitva tartó üzletek.