Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

9 találat a(z) "Radnóti Színház" cimkére.

Szűkített színpadra tervezik a Radnóti új bemutatóit

2018. július. 16. 14:00
Speciális évad előtt áll a Radnóti Színház 2018/19-ben. Egy építkezés miatt több helyszínen játszanak majd, az anyaszínházban például szűkített színpadon.

Viva Bartók! a Radnóti Színházban

2017. szeptember. 08. 17:45
Soha eddig nem tapasztalt helyzet és előadás lesz a Viva Bartók! –fogalmazott Fülei Balázs zongoraművész Bálint Andrással közös Bartók-estjükről, amelyet szeptember 26-án mutatnak be a Radnóti Színházban.

Bálint András: Most inkább a szakma méz részét kóstolgatom

2017. október. 11. 09:29
A divat igazságtalan, néha nagyon értékes dolgok sikkadnak el – mondta Bálint András a KamaraOnline-nak adott interjúban. A Radnóti Színház volt igazgatója sárga hátizsákjáról, a veszprémi próbákról, akadémiai székfoglalójáról és Bartók szikárságáról is beszélt.

Felújítanak a Radnóti színészei a GE programjában

2017. március. 01. 14:59
A GE Magyarország vezetői és a Radnóti Színház színművészei március 7-én délelőtt közösen szépítik meg a színház művészbejárójaként szolgáló épület udvarát.

Alföldi Róbert színészként is bemutatkozik a Radnótiban

2017. június. 19. 18:44
Arculatváltással indította a most zárult évadot a Radnóti Színház. A következőben Alföldi Róbert három sikeres rendezés után Andrei Şerban rendezésében színészként is bemutatkozik a Radnótiban.

Hód Adrienn: Embereknek készítem a produkciókat, nem színházaknak

2017. február. 27. 09:30
Nagyon ragaszkodom a független, kortárs kifejezési formához – mondja Hód Adrienn a KamaraOnline-nak adott interjúban. A Hodworks kortárstánc társulat vezetője ezekben a napokban a Radnóti Színházban is dolgozik. Shakespeare színművében, a Téli regében az Idő is az ő koreográfiája alapján mozog. A Radnótiban ez az első munkája.

Új arculat, új weblap – építkezik a Radnóti Színház

2017. február. 10. 17:45
A tavalyi a megújulás éve volt a Radnóti Színház életében. Szeptembertől önálló évadot kezdett Kováts Adél, aki Bálint Andrást váltotta 30 év után az igazgatói poszton.

Középiskolás fiatalok jelentkezését várja a Radnóti Színház

2016. szeptember. 07. 18:00
Tavaly októberben indult el a RIM - Radnóti Ifjúsági Műhely, amely középiskolásoknak szóló dramatikus foglalkozássorozat. Idén szeptember 26-ig lehet csatlakozni a programhoz.

Hétfőtől próbálják az Iván, a rettenetet a Radnótiban

2016. augusztus. 17. 15:00
Jövő hétfőn megkezdődnek a Radnóti Színházban az új évad első bemutatójának próbái. A színház honlapján szerdától lehet jegyeket vásárolni a szeptemberi-októberi előadásokra.