Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

7 találat a(z) "Pest megye" cimkére.

Pest megyei helyi piacok fejlesztésére írtak ki pályázatot

2018. június. 29. 11:29
Pest megyei piacok fejlesztésének támogatására írt ki pályázatot a Pénzügyminisztérium (PM) az önkormányzatok számára kétmilliárd forint értékben.

Négymilliárdos pályázat Pest megyei kerékpárutak építésére

2018. július. 17. 17:02
Négymilliárd forint keretösszeggel pályázati felhívás jelent meg kerékpárutak létesítésére, felújítására a Pest megyei önkormányzatoknak - közölte Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára kedden.

Telephely fejlesztéshez pályázhatnak támogatásra a Pest megyei kkv-k

2018. április. 06. 09:58
A Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) telephelyfeltételeinek javítását támogató pályázati felhívás jelent meg 4,5 milliárd forint értékben. A támogatási kérelmeket május 21-étől lehet beadni a kormány Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási programjának idei második pályázati kiírására.

Üröm, Solymár, Budakalász: Pest megyében itt a legdrágább a lakás

2017. március. 01. 12:30
Pest megyében a legmagasabb családi ház árakat Ürömön, Solymáron és Budakalászon, míg a legalacsonyabbakat Nagykörösön, Kiskunlacházán és Albertirsán mérte – az Otthon Centrum kimutatása szerint.

Pest megyei kompenzációs keret: megjelent az idei első két pályázati felhívás

2017. június. 29. 18:26
Június 29-én megjelent az első két 2017. évi pályázati felhívás, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium a Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási program részeként hirdet meg.

Pest megyei felhívások: kkv-k 1,4, az önkormányzatok 3,5 milliárd forintra pályázhatnak

2017. január. 23. 12:31
Ötmilliárd forintot megközelítő fejlesztési forrásra pályázhatnak hétfőtől a Pest megyei önkormányzatok és a mikro-, kis- és középvállalkozások. Az úthálózat- és telephelyfejlesztési támogatások a helyi gazdaság fejlesztését szolgálják – tájékoztatott Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára.

Pest megye leválasztása: közigazgatási átalakításra is szükség lesz

2015. október. 06. 10:02
Közigazgatási átalakításra is szükség lesz ahhoz, hogy Pest megyét leválasszák a fővárosról. A közép-magyarországi régió határainak újragondolása a következő egy-két év feladata lesz – mondta el Csepreghy Nándor a Magyar Időknek.