Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

83 találat a(z) "pénzügyek" cimkére.

Több hibát is talált a CIB Banknál az MNB

2017. január. 27. 17:01
Az MNB összesen 69 millió forint bírságot szabott ki a CIB Bankorat és a CIB Lízingre a vállalatirányítási, hitelkockázati, számviteli, adatszolgáltatási, informatikai biztonsági, valamint a befektetési szolgáltatási tevékenységet érintő hiányosságok miatt.

Egy sor hiányosságot talált az MNB a Magyar Cetelemnél

2017. január. 27. 13:14
Az MNB összesen 18,5 millió forint bírságot szabott ki a Magyar Cetelem Bankra és az ONEY Magyarországra a hitelkockázati, tőkeszámítási, számviteli, adatszolgáltatási, valamint informatikai biztonsági tevékenységet érintő egyes hiányosságok miatt.

Sírig tartó munkára, szűkös öregkorra számítunk, mégsem teszünk ellene

2017. január. 25. 17:45
Sokan a jelenlegi fizetésük felére vagy még kevesebb nyugdíjra számítanak, amiből, úgy gondolják, nem tudnak majd megélni, a magyarok kétharmada azonban mégsem tesz félre semmit idős korára.

Magyarországon nem létező befektetést ajánlgatnak engedély nélkül

2017. január. 25. 14:00
Az MNB azonnali hatállyal megtiltotta a Safis-EVO Zrt.-nek, hogy jogosulatlanul bármely, a jegybank engedélyéhez vagy bejelentéshez kötött tevékenységet végezzen, továbbá, hogy részvényeit nyilvánosan forgalomba hozza. A jegybank piacfelügyeleti eljárást folytat a társasággal szemben.

Hiteldíj-mutatóval trükköző záloghitelezőket bírságolt az MNB

2017. január. 24. 12:45
Az MNB a teljes hiteldíj-mutató (THM) feltüntetésére, számítására, valamint a THM maximum mértékére vonatkozó előírások megsértése miatt összesen 20,5 millió forint bírsággal sújtotta a záloghitelezési tevékenységet folytató Boldva és Vidéke Takarékszövetkezetet, az Expressz Zálog Zrt.-t és a Gold Orient Zrt.-t.

A csődbe ment Alba Takarékszövetkezet ingatlanaira keresnek vevőt

2017. január. 23. 17:01
Félmilliárd forint értékű ingatlanportfólióra keres vevőt az Alba Takarékszövetkezet felszámolója. A két tucat vagyonelem között főleg fiókok, irodák és üzlethelyiségek vannak, de vevőre vár egy szakrendelő is.

Vizsgálatot indított a GVH a kisebb kereskedők magasabb bankkártyás díjai miatt

2017. január. 20. 17:44
Ágazati vizsgálatot indít a bankkártya-elfogadás piacának megismerésére és értékelésére a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A hivatal ugyanis azt tapasztalja, a kisebb kereskedők kedvezőtlenebb szolgáltatói díjakkal kénytelenek működni, mint a nagyobb vállalkozások.

Még mindig sokan indulnak neki síelni bármifajta védelem nélkül

2017. január. 20. 08:46
Lassan bővül csak a síbiztosítási piac az MTI által megkérdezett biztosítók és alkuszok szerint. Még most is csupán minden második-harmadik magyar síelő köt utasbiztosítást, noha a balesetek mintegy 10 százalékánál egymillió forintot is meghaladta tavaly a megtérített összeg.

Az átlagnál magasabb nyugdíjat szeretnénk, mégsem teszünk érte

2017. január. 19. 17:45
A magyarok az átlagnyugdíjnál minimum 40 ezer forinttal magasabb időskori havi bevételre vágynak, ennek ellenére mintegy 70 százalékuk nem rendelkezik nyugdíjcélú megtakarítással.

Még idejében fülön csípték az engedély nélküli "bankot"

2017. január. 19. 15:30
Az MNB 2016 végén lezárta a König Bank Zrt.-vel szemben pár hónappal korábban indított piacfelügyeleti eljárását. A jegybank gyors fellépésének köszönhetően az ügyfeleket nem érte kár.

összesen: 83 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9