Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

45 találat a(z) "Paks II" cimkére.

Paks II: kötelezettségszegési eljárást indít az Európai Bizottság

2015. november. 19. 12:30
A paksi atomerőmű-projekt nem felel meg az uniós közbeszerzési szabályoknak, ezért a Bizottság kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen.

Paks II: néhány hónapon belül meglesz a környezetvédelmi engedély

2015. november. 17. 12:58
Lezárult a paksi bővítés környezeti engedélyezésének lakossági konzultációs szakasza, a környezetvédelmi engedélyt várhatóan néhány hónapon belül kiadja a hatóság – mondta Aszódi Attila, a paksi atomerőmű teljesítményének fenntartásáért felelős kormánybiztos egy keddi budapesti sajtóbeszélgetésén.

Paks II: a kkv-knak is teremhet babér, de jó előre fel kell készülni

2015. december. 03. 09:55
Nagyjából ezer beszállító vehet részt a Paks II projektben, a magyar kkv előtt a fővállalkozó alatti harmadik, negyedik és ötödik szinteken nyílhatnak lehetőségek – véli Aaron Michelin, az Enersense (képünkön) vezérigazgatója.

Paks II a határon túli magyar vállalkozások számára is nagy lehetőség

2015. augusztus. 21. 11:02
Az erdélyi magyar vállalkozóknak is fel kell ismerniük az olyan lehetőségeket, amilyen például az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb magyarországi beruházása, a Paks II - hangsúlyozta Kott Zoltán, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi tagja, aki a Kolozsvári Magyar Napok keretén belül, „Magyar termék – magyar piac – magyar kereskedelem” címmel tartott előadást.

összesen: 45 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5