Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

45 találat a(z) "Paks II" cimkére.

Paks II: jövő januárban kezdődnek a munkák

2017. augusztus. 29. 08:00
A Paks II atomerőmű építését nem állíthatja meg most már semmi - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn.

Idén húszmilliárd forintba kerül a paksi bővítés előkészítése

2016. június. 13. 09:01
Csaknem 20 milliárd forint tőkeemelést hajtott végre a két paksi atomerőműblokk építésére készülő projekttársaságban a magyar állam - írta a Világgazdaság. A Paks II. Projekttársaság alaptőkéje korábban 16 milliárd forint volt.

Az orosz Roszatomé lett a paksi beszállító

2016. július. 15. 14:16
A paksi atomerőmű tervezett fejlesztéséhez egyedüli magyarországi gépgyártóként nyilvántartott a Ganz Engineeringet felvásárolta az orosz Roszatom.

Kormányinfó: súlyos bejelentések uniós forrásokról, Paks II-ről és az agglomerációs tömegközlekedésről

2016. január. 14. 16:58
Az idén 2048 milliárd forint európai uniós forrást kell kifizetni Magyarországon – ismertette az erről szóló kormánydöntést Lázár János, az idei első Kormányinfón, ahol bejelentette azt is, hogy az állam átveszi az agglomerációs közlekedés működtetését.

Siemens: új iparág épülhetne a paksi beruházással

2016. február. 16. 19:01
A Paks II. atomerőmű fejlesztése esélyt teremt arra, hogy az erőművi beszállító iparág kiépüljön Magyarországon, amely az autóiparhoz hasonlóan felmérhetetlen növekedési lehetőséget rejt az ország számára – mondta Goszták Árpád, a Siemens Zrt. Power and Gas budapesti üzemének gazdasági vezetője kedden, gyárlátogatással egybekötött sajtótájékoztatón, Budapesten.

Román igen a Paks II atomerőmű-tervre

2016. február. 16. 16:05
A román atomenergia-ipar támogatja a Paks II atomerőmű-projektet, amelynek keretében új atomerőműblokkok épülnek a leállítandó régiek helyettesítése érdekében – közölte az iparág 14 romániai vállalatát tömörítő Román Atom Fórum (ROMATOM).

Ausztria kifogásolja a Paks II. beruházási terveket

2016. február. 10. 18:15
Az osztrák állam „meg nem engedett állami finanszírozás miatt” kifogásolja a Paks II. beruházási terveket. Ausztria az Európai Bizottság vizsgálatához fűzött hivatalos állásfoglalását szerdán küldte el Brüsszelbe.

Paks II: a kormány áll a vizsgálat elé

2015. november. 23. 16:37
A kormány meggyőződése, hogy a Paks II beruházás szerződéses keretrendszere kereskedelmi értelemben rendkívül előnyös, illetve a kapacitás-fenntartási beruházásnak ellátás-biztonsági, versenyképességi és klímavédelmi szempontból nincs alternatívája – olvasható a Miniszterelnökség „Időt két a Bizottság” című, hétfő délutáni közleményében.

Paks II: részletes vizsgálatot indít az Európai Bizottság

2015. november. 23. 14:55
Az Európai Bizottság részletes vizsgálatot indít a Magyarország által a Paks II. atomerőműnek nyújtott beruházási támogatás ügyében.

Lázár János: Magyarországnak joga van unión kívüli országgal megállapodni

2015. november. 19. 16:05
Magyarország kész akár bíróság elé is vinni Paks II ügyét – mondta Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján.

összesen: 45 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5