Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

32 találat a(z) "Paks 2" cimkére.

Paks 2: támogatni kell a magyarországi beszállítókat

2018. május. 17. 10:37
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar–Orosz Tagozatának Paks Szekciója az AtomBusiness.hu-val közösen tájékoztató fórumot szervez „Az atomenergetikai ipar üzleti lehetőségei Magyarországon” címmel.

Süli: az idén benyújtják az új paksi blokkok létesítési engedélykérelmét

2018. június. 13. 15:28
A tervek szerint az idén benyújtják a paksi atomerőmű két új blokkjának megépítéséhez szükséges létesítési engedélykérelmet – mondta a beruházás tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter.

Paks 2: aláírta a szerződést a GE Hungary

2018. január. 25. 11:45
A GE Hungary Kft. szerződést kötött az ASZE orosz cégcsoporttal a paksi nukleáris erőmű új blokkjai turbináinak gyártásáról és szállításáról orosz sajtójelentések szerint.

Paks 2: milyen lehetőségek nyílnak a kkv-k előtt az építkezés során?

2017. szeptember. 28. 09:30
Sorra vesszük az atomerőmű-építés munkálatait, amelyekben – negyedik–ötödik „szintű” alvállalkozóként – a hazai kkv-knak is lehetőségük nyílik részt vállalni.

Bérbe veheti a pécsi repteret a paksi fejlesztéshez a Roszatom

2017. szeptember. 21. 13:01
Az új paksi blokkokat építő orosz állami cég, a Roszatom veheti bérbe a pécsi repülőteret.

Jövő nyárra készül el Paks 2 nukleáris létesítési engedélykérelme

2017. szeptember. 14. 12:01
Az atomenergia és a megújuló energiahordozók egymást kiegészítő felhasználása teheti biztonságossá, olcsóvá és környezetkímélővé Magyarország villamosenergia-ellátását - hangsúlyozta Aszódi Attila, a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár a Vas megyei Bükön rendezett energetikai vándorgyűlésen.

Süli János: hatalmas lehetőség a paksi erőmű bővítése

2017. szeptember. 11. 08:45
Az egész magyar gazdaságnak jelent lehetőséget, hogy a paksi erőmű bővítése 40 százalékban hazai beszállítók közreműködésével valósul meg, a fejlesztés eredményeként pedig hatvan éven át jut olcsó villamos energiához a Magyarország – fogalmazott a beruházásért felelős tárca nélküli miniszter, a Debreceni Egyetem (DE) tanévnyitó szenátusi ülésén.

A Szilovije Masini és a GE Hungary szállítana turbinát a paksi bővítéshez

2017. szeptember. 01. 12:28
A szentpétervári Szilovije Masini és a GE Hungary Kft. jelentkezett a paksi atomerőmű reaktorai turbina-berendezésének gyártására és szállítására kiírt tenderre a Paks 2 projekt keretében.

Megváltozott az atomerőmű beruházásért felelős társaság neve és arculata

2017. október. 10. 08:01
Paks II. Atomerőmű Zrt. néven folytatja munkáját az atomerőmű kapacitás fenntartásáért felelős társaság. Megújult a cég arculata is.

Brüsszel szerint évi 7 százalék feletti hozamot hozhat Paks 2

2017. október. 09. 13:14
A Paks 2 projekt csak fél százalékkal ígér kisebb hozamot annál, mint amennyit egy piaci befektető elvárna, ezt a fél százalékot minősítette az Európai Bizottság a beruházásban állami támogatásának.

összesen: 32 db | 10 db/oldal

1 2 3 4