Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

4 találat a(z) "OTP Business" cimkére.

Kardvívó bajnokkal nyit az OTP márkanagyköveti programja

2018. szeptember. 04. 08:00
Ügyfelei között hirdet partnerségi programot az OTP Bank vállalati üzletága. Az OTP Business Nagykövet Program fél éves tematikus rendezvénysorozat, közös műhelymunkában, akár a hitelintézet kommunikációjában is részt vehetnek a cégvezetők.

Pályázati pénzből szépül meg a József Attila-ház kertje

2018. augusztus. 28. 13:30
Rekordszámú, 1238 pályamű érkezett az OTP Business Társasházi Pályázatára. A jubileum alkalmából 20 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapnak a nyertes házak, a fejlesztéseknek köszönhetően közel ezer lakó életminősége javul majd.

Másfél milliós összdíjazásban részesültek a legjobb pénzügyi ötleteket bemutató diákok

2017. április. 26. 16:31
Tizenkilenc egyetemről érkeztek ötletek az OTP Business által meghirdetett ÜzletRace Hallgatói Pályázaton. A meghirdetett két kategóriában, a Fintech területen a bankok lehetőségeit feltérképező „Fejlesztő”, valamint a márkát erősítő CSR-témájú „Reklámguru” kategóriában hat díjat valamint egy közönségdíjat osztottak ki.

A magyar vállalkozókat az optimizmus és a növekedési kedv jellemzi

2017. április. 06. 12:30
A hazai vállalkozások több mint kétharmadának jó irányba mennek a dolgai, sőt szeretnének tovább növekedni – derül ki az OTP Business legutóbbi, 1270 pénzügyi döntéshozó megkérdezésén alapuló reprezentatív kutatásából. A stagnálás a magyar cégek csupán negyedére jellemző, és mindössze 7 százalék látja úgy, hogy akár csődbe is mehet.