Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

178 találat a(z) "OTP" cimkére.

Egyre népszerűbb az OTP business jubileumi társasházi pályázata

2018. március. 13. 19:01
Az indulása óta eltelt egy hónap alatt már félszáz társasház és lakásszövetkezet pályázott a 20 millió forintra bővített jubileumi OTP business társasházi pályázatra. Tavasz közeledtével egyre több társasháznál merül fel a felújítás szükségessége. A hiányzó fedezetet pedig a lakók pótbefizetése helyett inkább pályázati pénzből kívánják megoldani a közös képviselők.

Közel 20 millió forintot fizet vissza ügyfeleinek az OTP

2018. március. 05. 17:01
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elfogadta az OTP Bank Nyrt. vállalását, amely fogyasztói kompenzációt, valamint oktatási célú kommunikációs kampányt foglal magában. A GVH jogsértést nem állapított meg az ügyben, így bírságot sem szabott ki.

Új rendelet nehezíti a rövidtávú lakáskiadók helyzetét

2018. január. 25. 17:01
Az utóbbi időben számos konfliktusról lehetett hallani a belvárosi bulinegyed lakosai és a buliturizmusra épülő szórakozóhelyek között. A vitában a lakók a nyugalmukat védték, a szolgáltatók pedig a bevételüket, a befolyó adóforintokat és a munkahelyeket. Nehéz eldönteni, melyik oldalon van az igazság, de van már olyan kerület, ahol szigorúbb szabályozást vezettek be a bulituristák által kedvelt Airbnb-s lakásokra.

Kisebb szabálytalanságokat talált a felügyelet az FHB és az OTP nyereménybetéteknél

2018. január. 22. 16:01
Az MNB kötelezte az FHB-t és az OTP-t, hogy üzletszabályzatuk kiegészítésével egyértelmű és teljes körű tájékoztatást adjanak ügyfeleiknek a nyereménybetétek kamat- és nyereményalap számításáról. Az FHB-t – a termékhez kötődő számviteli hiányosságok miatt is – nyolcmillió forint bírság megfizetésére kötelezte a jegybank.

Európai top 5-ben a magyarországi lakásárak emelkedése

2018. január. 19. 13:58
Az Eurostat adatai szerint Magyarország 27 vizsgált európai ország között az ötödik helyen állt az inflációval korrigált éves reál lakásár változásában a tavalyi harmadik negyedévben.

Pest peremkerületeiben is keresettek az újépítésű lakások

2018. január. 12. 14:02
Egyre népszerűbbek a főváros pesti oldalának külső kerületei. Az északi Újpest-Megyertől a keleti Rákosligeten át a déli Soroksárig tartó félkaréjban látványosan élénkül az ingatlanpiac.

Salgótarjánban is beindult a lakásárak emelkedése

2018. január. 08. 15:02
Nógrád megye és székhelye, Salgótarján is elkezdett felfelé kapaszkodni az ingatlanpiacon. Szinte az egyetlen nagyváros volt, ahol az elmúlt években estek az árak. Még mindig olcsók a lakások, de látva a tendenciát, nem lesz mindig így.

Adathalászok támadására figyelmezteti ügyfeleit az OTP

2018. február. 27. 09:01
Az OTP Bankra hivatkozva próbálnak ismeretlenek adathalász (phishing) levélben személyes adatokat megszerezni internetbelépéshez.

Üzleti intelligencia szolgáltatásokat nyújtó cégbe fektet a PortfoLion

2018. február. 21. 09:01
Az OTP-csoporthoz tartozó PortfoLion ötmillió dollárt fektet a big data és üzleti intelligencia szolgáltatásokat nyújtó Starschema Kft.-be.

Hiába bővül a kínálat, tovább drágulnak a budapesti lakások

2018. február. 16. 17:59
Budapesten a lakásvásárlók tavaly régen nem látott számú újépítésű lakás között válogathattak, de közben egy év alatt 70 ezer forinttal szökött fel az átlagos négyzetméterár a fővárosban.

összesen: 178 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11