Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

4 találat a(z) "országonkénti jelentés" cimkére.

Országonkénti jelentések: az első tapasztalatok

2018. május. 29. 16:29
A tavalyi év vége – 2017. december 31. – volt az első határideje a 750 000 000 euró összevont bevételt elérő multinacionális vállalatcsoporthoz tartozó adózók esetében az ún. országonkénti jelentésekkel (County-by-County Report, CbCR) kapcsolatos kötelezettségek teljesítésének. Az adóhivatal szakértői összefoglalták első tapasztalataikat.

Országonkénti jelentés: az új fejlemények és a legfontosabb tudnivalók

2017. október. 11. 15:31
Az országonkénti jelentési kötelezettségre vonatkozó összeghatár jelentős (40 millió euróra) történő mérséklését tervezik, így nem kizárt, hogy hamarosan az országonkénti jelentéssel kapcsolatos tudnivalók a jelenleginél jóval szélesebb körben tarthatnak majd számot érdeklődésre – hívja fel a figyelmet Hegedüs Sándor, az RSM Hungary adóüzletágának vezetője.

Megjelent az országonkénti jelentés adatszolgáltatási formanyomtatványa

2017. október. 04. 14:45
A NAV közzétette az Országonkénti Jelentéstételi („CbCR”) kötelezettség teljesítésére szolgáló ÁNYK-s formanyomtatványt, a ’16CBC’-t. Mostantól számítva nagyjából 3 hónap áll rendelkezésre a 2016-os naptári évre adatszolgáltatási kötelezettséggel rendelkező magyarországi társaságoknak, hogy elektronikus úton benyújtsák a formanyomtatványt – hívja fel a figyelmet a Mazars.

Országonkénti jelentés: új beszámolási kötelezettség jön Magyarországon is

2017. március. 23. 12:01
2017. március 10-én megjelent az a törvénytervezet, amelynek célja az országonkénti jelentésre vonatkozó automatikus információcsere-szabályok átültetése a hazai jogba – hívja fel a figyelmet Hegedüs Sándor, az RSM Hungary adóüzletágának vezetője.