Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

17 találat a(z) "online számlázás" cimkére.

Online számlázás: kell egy „B-terv”

2018. június. 28. 09:06
Egy hét sincs már a valós idejű adatszolgáltatás éles üzembe állításáig, ennek ellenére a vállalkozások egy része még nem készült el a szükséges informatikai háttérrel – írják a Mazars szakértői.

Pénzügyminisztérium: javult az adómorál, a jogkövetési hajlandóság

2018. június. 24. 19:31
Június 22-ig már több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az utolsó héten minden lehetséges eszközzel segíti a zökkenőmentes átállást. A július 1-jén debütáló rendszer amellett, hogy tehermentesíti a vállalkozásokat, az államkassza bevételét is növeli.

Online Számla rendszer: technikai kérdések (és válaszok)

2018. június. 24. 18:55
Az adóhivatal Online Számla felületén a vállalkozások számos technikai jellegű kérdésre választ kapnak.

Már lehet regisztrálni a NAV Online Számla rendszerében

2018. június. 18. 12:29
A július elsejétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz regisztrálnia kell mindenkinek, aki belföldi adóalanyok számára legalább 100 ezer forint áfatartalmú számlát állít ki akár számlázó programmal, akár számlatömbben. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Online Számla felületén a mostantól elvégezhető regisztrációhoz ügyfélkapus hozzáférésre van szükség.

Számlázóprogramok fejlesztőit segíti a Navcom

2018. június. 11. 15:02
Az adóhivatal online számla rendszeréhez való csatlakozásban segít a napokban publikált Navcom alkalmazás. A Hiventures magvető befektetési programjának egyik portfóliócége, az SDS Zrt. által fejlesztett megoldás segítségével bármely számlázásra alkalmas szoftvert egyszerűen NAV-kompatibilissé alakíthatnak a fejlesztői.

Ingyenes online számlázó programot biztosít a NAV a vállalkozásoknak

2018. június. 07. 14:59
Július 1-től ingyen biztosít a vállalkozóknak saját fejlesztésű online számlázó programot a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV). A program az adatszolgáltatáson túl számos speciális szolgáltatást is nyújt használóinak.

Megjelent az online számlázás végrehajtási szabályait tartalmazó rendeletmódosítás

2018. június. 02. 10:28
Pénteken jelent meg a Magyar Közlönyben a 100 ezer forintot elérő áfa összeget tartalmazó számlákról való adatszolgáltatást szabályozó rendeletmódosítás – tájékoztatott a Pénzügyminisztérium.

Már lehet tesztelni az Online Számla rendszert

2018. január. 26. 09:28
Már elérhető a NAV Online Számla tesztrendszere, amelynek segítségével a számlázó programokat fejlesztő cégek, szoftverfejlesztők tesztelhetik alkalmazásaikat – tájékoztatott az adóhivatal.

Júliustól indul az online számlázás

2018. január. 18. 11:59
Idén július elsejétől élesben indul a gazdaságfehérítés újabb eszköze, az online számlázás, a kormány több mint egy éves felkészülési időt biztosít az átállásra, amelyhez az adóhivatal minden segítséget megad.

Online számlaadatküldés – A kérdéses tételek kezelése

2018. február. 23. 10:29
A valós idejű számlaadatküldés világos szabályokkal rögzíti, hogy mi a teendő az alapparamétereknek megfelelő számlákkal. A jogszabály arra is iránymutatást ad, hogy mi a teendő azon esetekben, amikor az eredeti számla ugyan nem tartozik a jelentendő adatkörbe, de „utóélete miatt” mégis jelentési kötelezettséget keletkeztet – hívja fel a figyelmet Sztankó Dániel, az RSM Hungary pénzügyi képviseleti csoportvezetője.

összesen: 17 db | 10 db/oldal

1 2