Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

36 találat a(z) "online kereskedelem" cimkére.

A tíz legnagyobb hazai webáruház adja a teljes piaci forgalom harmadát

2017. június. 15. 19:31
Forgalma alapján tavaly az Extreme Digital volt Magyarország legnagyobb webkereskedője, míg a dobogó második és harmadik fokára az eMAG és a Media Markt állt fel. A tíz legnagyobb webáruház adta a teljes hazai online kereskedelem forgalmának 35 százalékát.

Ezek nélkül akár be is csukhatja a boltot az e-kereskedő

2017. június. 15. 17:58
Az online kiskereskedőknek meg kell érteniük vásárlóik digitális DNS-ét, ha versenyképesek akarnak maradni - állítja a Roland Berger új tanulmánya.

Újra nekifut a BKK-jegyrendszer kialakításának a T-Sytems

2017. július. 28. 09:30
A T-Systems Magyarország tájékoztatása szerint őszre elkészül a vállalat saját költségén a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) továbbfejlesztett, magas színvonalú online jegyértékesítési rendszere, amelynek növelik a teherbírását és a támadásokkal szembeni ellenálló képességét.

Kétszer annyi uniós állampolgár vásárol az interneten, mint tíz éve

2017. július. 26. 08:44
Az Európai Bizottság felmérése szerint egyre több uniós fogyasztó intézi vásárlásait az interneten keresztül. Erősödik az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom is, különösen a más uniós országokból történő internetes vásárlásnál.

Így működik a már vásárolható online BKV-bérlet

2017. július. 14. 08:44
Elindította a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az online jegy- és bérletvásárlási felületet, amelyre a vásárlóknak minden nap be kell majd lépniük. Először teljes árú és tanuló, félhavi és havi Budapest-bérletek, 24, 72 órás és hetijegy vásárlására lesz lehetőség, a többi termékkel később bővítik az online felület kínálatát.

Divatárut az interneten is túlnyomó részt nők vásárolnak

2017. július. 06. 08:31
A Fashion Days divatportál 50,15 millió eurós bevételt ért el tavaly, 17 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. Idén a forgalom 50 százalékos növekedésére számítanak.

Rengetegen nem kapták még meg a karácsonyra rendelt ajándékot

2017. január. 17. 17:01
Több mint 900 ezer magyar internetező csak késéssel tudta átvenni a karácsonyi időszakban online rendelt termékeket. Az ügyfelek átlagosan 5 nappal később kapták kézhez a csomagokat, de 12 százalékukhoz még január első hetében sem érkezett meg az áru.

Panamai és Seychelle-szigeteki cégek utaztak magyar ügyfelek pénzére

2017. január. 10. 10:15
Összesen közel 300 millió forint bírságot szabott ki az IDW Consulting, a Goldstein Brokers és a Goldstein Equitas társaságokra az MNB, mert a cégek engedély nélkül gyűjtötték és forgatták magyarországi ügyfelek pénzét.

Hordozhatóvá teszi az unió az online tartalomszolgáltatásokat

2017. február. 09. 11:44
Megállapodásra jutottak a főbb uniós intézmények a megvásárolt online tartalomszolgáltatások hordozhatóságáról, aminek következtében a várakozások szerint lehetővé válik, hogy az európai uniós polgárok az EU-n belül bárhol igénybe vehessék filmekre, videojátékokra vagy zenei szolgáltatásokra vonatkozó előfizetéseiket.

Az internetes eladások felfuttatásával erősít a Nanushka divatcég

2017. augusztus. 31. 08:01
Új üzleti modellt épít a Nanushka magyar divatmárkát tulajdonló cég. Erősíti online értékesítési tevékenységét, és ennek eredményeként a tavalyi mintegy 300 millió forintos bevételük kétszeresére számítanak az idén.

összesen: 36 db | 10 db/oldal

1 2 3 4