Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

23 találat a(z) "online kereskedelem" cimkére.

Mindinkább összemosódik a hagyományos és a webes kereskedelem

2017. május. 12. 18:01
Egyre jobban elmosódik a hagyományos és az online boltok közötti határ, versenyük helyett ma már inkább az összefonódásuk a jellemző. A bevált eszközöket pedig átveszik egymástól.

Továbbra is kétszámjegyű növekedés várható az e-kereskedelemben

2017. május. 08. 12:32
Az európai e-kereskedelem továbbra is évi 12 százalék körüli ütemben gyarapodik, míg a magyar szereplők ennél valamivel magasabb, 15-20 százalékos átlagos növekedéssel számolhatnak.

A tíz legnagyobb hazai webáruház adja a teljes piaci forgalom harmadát

2017. június. 15. 19:31
Forgalma alapján tavaly az Extreme Digital volt Magyarország legnagyobb webkereskedője, míg a dobogó második és harmadik fokára az eMAG és a Media Markt állt fel. A tíz legnagyobb webáruház adta a teljes hazai online kereskedelem forgalmának 35 százalékát.

Ezek nélkül akár be is csukhatja a boltot az e-kereskedő

2017. június. 15. 17:58
Az online kiskereskedőknek meg kell érteniük vásárlóik digitális DNS-ét, ha versenyképesek akarnak maradni - állítja a Roland Berger új tanulmánya.

Így működik a már vásárolható online BKV-bérlet

2017. július. 14. 08:44
Elindította a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az online jegy- és bérletvásárlási felületet, amelyre a vásárlóknak minden nap be kell majd lépniük. Először teljes árú és tanuló, félhavi és havi Budapest-bérletek, 24, 72 órás és hetijegy vásárlására lesz lehetőség, a többi termékkel később bővítik az online felület kínálatát.

Divatárut az interneten is túlnyomó részt nők vásárolnak

2017. július. 06. 08:31
A Fashion Days divatportál 50,15 millió eurós bevételt ért el tavaly, 17 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. Idén a forgalom 50 százalékos növekedésére számítanak.

Rengetegen nem kapták még meg a karácsonyra rendelt ajándékot

2017. január. 17. 17:01
Több mint 900 ezer magyar internetező csak késéssel tudta átvenni a karácsonyi időszakban online rendelt termékeket. Az ügyfelek átlagosan 5 nappal később kapták kézhez a csomagokat, de 12 százalékukhoz még január első hetében sem érkezett meg az áru.

Panamai és Seychelle-szigeteki cégek utaztak magyar ügyfelek pénzére

2017. január. 10. 10:15
Összesen közel 300 millió forint bírságot szabott ki az IDW Consulting, a Goldstein Brokers és a Goldstein Equitas társaságokra az MNB, mert a cégek engedély nélkül gyűjtötték és forgatták magyarországi ügyfelek pénzét.

Hordozhatóvá teszi az unió az online tartalomszolgáltatásokat

2017. február. 09. 11:44
Megállapodásra jutottak a főbb uniós intézmények a megvásárolt online tartalomszolgáltatások hordozhatóságáról, aminek következtében a várakozások szerint lehetővé válik, hogy az európai uniós polgárok az EU-n belül bárhol igénybe vehessék filmekre, videojátékokra vagy zenei szolgáltatásokra vonatkozó előfizetéseiket.

Az online kereskedelemre fókuszálhat a Gazdasági Versenyhivatal

2017. április. 14. 11:19
Várhatóan a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) fókuszába kerül az online kereskedelem a következő években – hangzott el a Hegymegi-Barakonyi és Társa Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda és a Vállalati Jogtanácsosok Európai Egyesülete (ACCE) közösen tartott konferenciáján. A polgári bíróságokon indított kártérítési perek növelhetik a versenykorlátozások elleni küzdelem hatékonyságát.

összesen: 23 db | 10 db/oldal

1 2 3