Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

31 találat a(z) "online kereskedelem" cimkére.

Már meghaladja az évi egymilliárd eurót a forgalom a hazai online kereskedelemben

2018. február. 22. 11:59
A hagyományos kiskereskedelemhez képest továbbra is háromszoros sebességgel bővül a hazai online értékesítés, a szektor 2017-ben átlépte a 360 milliárd forintos forgalmat. A bővülés mértéke jelzi, az ágazat továbbra is dinamikusan fejlődik.

Egyre több a panasz az interneten vásárolt műszaki cikkekre

2017. szeptember. 21. 18:01
Év eleje óta egyre több panasz érkezik a Budapesti Békéltető Testülethez az interneten vásárolt műszaki cikkekre. Bár ezek tartós fogyasztási cikknek minősülnek, ha a vételáruk meghaladja a 10 ezer forintot, mégis nem sokkal az átvétel után elromlanak, és a kötelező egyéves jótállás ellenére a cégek elutasítják a fogyasztókat, amikor ingyenes javítást vagy cserét szeretnének.

Fontosabb az ügyfélszerzésnél a meglévő kapcsolatok ápolása a netes kereskedelemben

2017. szeptember. 01. 15:32
Az online értékesítés évek óta igen dinamikusan bővül Magyarországon, az idei első félévben például a forgalom közel 20 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, az új vásárlók bevonzásánál fontosabb, többet hoz a meglévő ügyfelek, fogyasztók ösztönzése arra, hogy többet és gyakrabban vásároljanak adott oldalon. ​Ehhez viszont egyre inkább szükség van a perszonalizált marketing eszközök használatára.

Mindinkább összemosódik a hagyományos és a webes kereskedelem

2017. május. 12. 18:01
Egyre jobban elmosódik a hagyományos és az online boltok közötti határ, versenyük helyett ma már inkább az összefonódásuk a jellemző. A bevált eszközöket pedig átveszik egymástól.

Továbbra is kétszámjegyű növekedés várható az e-kereskedelemben

2017. május. 08. 12:32
Az európai e-kereskedelem továbbra is évi 12 százalék körüli ütemben gyarapodik, míg a magyar szereplők ennél valamivel magasabb, 15-20 százalékos átlagos növekedéssel számolhatnak.

A tíz legnagyobb hazai webáruház adja a teljes piaci forgalom harmadát

2017. június. 15. 19:31
Forgalma alapján tavaly az Extreme Digital volt Magyarország legnagyobb webkereskedője, míg a dobogó második és harmadik fokára az eMAG és a Media Markt állt fel. A tíz legnagyobb webáruház adta a teljes hazai online kereskedelem forgalmának 35 százalékát.

Ezek nélkül akár be is csukhatja a boltot az e-kereskedő

2017. június. 15. 17:58
Az online kiskereskedőknek meg kell érteniük vásárlóik digitális DNS-ét, ha versenyképesek akarnak maradni - állítja a Roland Berger új tanulmánya.

Újra nekifut a BKK-jegyrendszer kialakításának a T-Sytems

2017. július. 28. 09:30
A T-Systems Magyarország tájékoztatása szerint őszre elkészül a vállalat saját költségén a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) továbbfejlesztett, magas színvonalú online jegyértékesítési rendszere, amelynek növelik a teherbírását és a támadásokkal szembeni ellenálló képességét.

Kétszer annyi uniós állampolgár vásárol az interneten, mint tíz éve

2017. július. 26. 08:44
Az Európai Bizottság felmérése szerint egyre több uniós fogyasztó intézi vásárlásait az interneten keresztül. Erősödik az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom is, különösen a más uniós országokból történő internetes vásárlásnál.

Így működik a már vásárolható online BKV-bérlet

2017. július. 14. 08:44
Elindította a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az online jegy- és bérletvásárlási felületet, amelyre a vásárlóknak minden nap be kell majd lépniük. Először teljes árú és tanuló, félhavi és havi Budapest-bérletek, 24, 72 órás és hetijegy vásárlására lesz lehetőség, a többi termékkel később bővítik az online felület kínálatát.

összesen: 31 db | 10 db/oldal

1 2 3 4