Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

36 találat a(z) "online kereskedelem" cimkére.

Több mint százszorosára nőhet két éven belül az e-kereskedelmi vámeljárások száma

2019. május. 02. 16:35
Több mint százszorosára nőhet az e-kereskedelemhez kapcsolódó vámeljárások száma Magyarországon két éven belül, miután európai uniós rendelet értelmében 2021-től az unión kívüli országokból érkező, kis értékű csomagok után is adófizetési kötelezettség keletkezik - figyelmeztetett a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) és a Magyar Vámügyi Szövetség (MVSZ).

Tovább drágulhat a webáruházakban vásárolt termékek kiszállítása

2018. június. 12. 10:58
A logisztikai szektorban folytatódott az első negyedévben a tavaly év végén elindult áremelési hullám, és várhatóan az év hátralévő részében is lesznek emelések a kézbesítési díjakban.

Várhatóan drágul az online rendelt termékek kiszállítása

2018. június. 01. 15:56
Az online vásárlásoknál a logisztikai cégek már tavaly év végén emelték a kézbesítések árát, a tendencia 2018 első negyedévében is folytatódott és az év hátralévő részében is folytatódik, amelyet az online vásárlók is megéreznek majd.

Már nem csak vásárolni, fizetni is mind többen szeretnének online

2018. július. 31. 17:01
Az internetes kereskedelem térhódításával egyre nő az igény az online fizetés iránt. A vásárlói szokások változására a kkv-szektornak is reagálnia kell.

Már meghaladja az évi egymilliárd eurót a forgalom a hazai online kereskedelemben

2018. február. 22. 11:59
A hagyományos kiskereskedelemhez képest továbbra is háromszoros sebességgel bővül a hazai online értékesítés, a szektor 2017-ben átlépte a 360 milliárd forintos forgalmat. A bővülés mértéke jelzi, az ágazat továbbra is dinamikusan fejlődik.

Online kereskedelem: újabb gigabírság multicégeknek

2018. augusztus. 07. 16:09
Az Európai Bizottság négy nagy háztartási elektronikai céget (Asus, Philips, Pioneer és Denon & Marantz) sújtott több, mint 111 millió eurós bírsággal – tájékoztatott a CHSH Dezső és Társai Ügyvédi Iroda. Az eljárás 2017 februárjában indult meg, ugyanis felmerült annak a gyanúja, hogy az említett cégek meghatározzák, hogy az online kereskedőik (tipikusan web áruházak, amelyeket kisebb vállalkozások üzemeltetnek) milyen áron értékesíthetik tovább termékeiket.

Egyre több a panasz az interneten vásárolt műszaki cikkekre

2017. szeptember. 21. 18:01
Év eleje óta egyre több panasz érkezik a Budapesti Békéltető Testülethez az interneten vásárolt műszaki cikkekre. Bár ezek tartós fogyasztási cikknek minősülnek, ha a vételáruk meghaladja a 10 ezer forintot, mégis nem sokkal az átvétel után elromlanak, és a kötelező egyéves jótállás ellenére a cégek elutasítják a fogyasztókat, amikor ingyenes javítást vagy cserét szeretnének.

Fontosabb az ügyfélszerzésnél a meglévő kapcsolatok ápolása a netes kereskedelemben

2017. szeptember. 01. 15:32
Az online értékesítés évek óta igen dinamikusan bővül Magyarországon, az idei első félévben például a forgalom közel 20 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, az új vásárlók bevonzásánál fontosabb, többet hoz a meglévő ügyfelek, fogyasztók ösztönzése arra, hogy többet és gyakrabban vásároljanak adott oldalon. ​Ehhez viszont egyre inkább szükség van a perszonalizált marketing eszközök használatára.

Mindinkább összemosódik a hagyományos és a webes kereskedelem

2017. május. 12. 18:01
Egyre jobban elmosódik a hagyományos és az online boltok közötti határ, versenyük helyett ma már inkább az összefonódásuk a jellemző. A bevált eszközöket pedig átveszik egymástól.

Továbbra is kétszámjegyű növekedés várható az e-kereskedelemben

2017. május. 08. 12:32
Az európai e-kereskedelem továbbra is évi 12 százalék körüli ütemben gyarapodik, míg a magyar szereplők ennél valamivel magasabb, 15-20 százalékos átlagos növekedéssel számolhatnak.

összesen: 36 db | 10 db/oldal

1 2 3 4