Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

12 találat a(z) "online adatszolgáltatás" cimkére.

Online tudástárat készített a Nébih az élelmiszeres tanúsító védjegyekről

2018. május. 07. 07:59
A vásárlók tájékozódásának segítése érdekében a Nébih honlapján ezentúl egy helyen és kereshető formában érhető el az élelmiszereken szereplő tanúsító védjegyek listája.

Elindul a vállalkozások számlakezelő felülete

2018. június. 25. 05:30
Új rendszerben kell számlaadatokat küldeni a NAV-nak.

Étel- és italautomaták: eddig hárommilliárd forint forgalmat rögzítettek a fedélzeti egységek

2018. július. 15. 14:16
Az éles indulás óta még csak két hét telt el, de a 22 ezer étel- és italautomata forgalma mellett már több mint egymillió számla adatait látja az adóhivatal. A július 1-jén indult két online szisztéma nemcsak a költségvetés bevételének növelésében, hanem a bürokráciacsökkentésben is jelentős előrelépést jelent – tájékoztatott Varga Mihály.

Online számlaadat-szolgáltatás: közeledik a türelmi időszak vége

2018. július. 13. 14:30
Bár július 1-jén életbe lépett az oline számlaadat-szolgáltatási kötelezettség, az adóhatóság július 31-ig haladékot adott azoknak, akiknek még nem sikerült megteremteniük a teljesítéshez szükséges feltételeket.

Online számlaadat-szolgáltatás: a legfontosabb tudnivalók

2018. július. 05. 14:15
Július1-je óta kötelező az adatszolgáltatás, de a NAV egy hónap „haladékot” adott a vállalkozásoknak. Összefoglaltuk a legfontosabbakat.

Online számlabekötés: egy hónap türelmi idő

2018. július. 03. 16:36
A vállalatok online számlaadat-szolgáltatásának megkezdésére további 1 hónap felkészülési időt biztosít a szabályozó az utolsó pillanatban megjelent tájékoztatás szerint. Július 31-ig tudják bírságmentesen beüzemelni az adózók számlaadat-jelentésüket, az adatszolgáltatásra kötelezett számlák adatainak 2018. július 31-ig be kell érkeznie az adóhivatalhoz – hívja fel a figyelmet Sztankó Dániel, az RSM Hungary pénzügyi képviseleti csoportvezetője.

Online adatszolgáltatás: július végéig nem büntet a NAV

2018. július. 02. 08:05
Ha egy vállalkozás számlázó programja július elsejétől még nem képes az új szabályok szerinti számlaadat-szolgáltatásra, a NAV szankciómentességet garantál, ha az adatok még július végéig beérkeznek.

Indulhat a számlázó szoftverek online bekötése

2018. február. 15. 14:31
Júliustól élesben is elindul az online számlázás rendszere Magyarországon. A rendelettervezet azonban még mindig nem tekinthető véglegesnek, miközben a számlázó programokat a vártnál komplexebb technikai specifikációnak kell megfeleltetni. Sürgeti az idő a vállalkozásokat, akiknek az új rendszerrel ráadásul a számlakibocsátást követő azonnali adóellenőrzésre is fel kell készülniük.

Jelentősen csökkentette az áfacsalásokat az online pénztárgépek bevezetése

2018. augusztus. 15. 14:03
Sikertörténetnek nevezte az áfacsalások elleni küzdelemben az online pénztárgépek bevezetését Sors László, a Pénzügyminisztérium Nemzeti Adó- és Vámhivatalt vezető államtitkára, aki a Növekedés.hu portálnak adott interjúban arról is beszélt, hogy az élelmiszer-automaták NAV-hoz való bekötése is már napi 70 millió forint feletti forgalomról küld adatokat az adóhatóságnak.

Számlázó programok bekötése a NAV-hoz: megjelent a tervezet, itt vannak részletek

2017. június. 28. 19:16
A költségvetés számára egyszeri 18,5 milliárd forintos költségvetési forrást igényel az „online adatszolgáltatási rendszer fejlesztése”, azaz a számlázó programok NAV-hoz való bekötése – derül ki az NGM rendelettervezetéből.

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2