Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

8 találat a(z) "OMV" cimkére.

Michelin-csillagos szendvicsek a benzinkútnál

2018. március. 02. 14:01
A Costes étterem séfje az OMV-nek négyféle szendvicset készített.

Costes-séf szendvicseit kóstolhatja az OMV-kutakon

2018. június. 01. 09:28
Kacsamájpaté, lecsó, vargányás kacsakolbász, érlelt sajtos tojásosnokedli és kocsonya – csak néhány izgalmas alapanyag az OMV nyári szendvicskollekciójából, amelyet ismét Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje, az OMV VIVA gasztronagykövete tervezett.

Huszonegy töltőállomással bővült az OMV magyarországi hálózata

2017. szeptember. 14. 10:29
Tavaly év eleje óta közel 13 százalékkal, 21 egységgel bővült az OMV márka alatt működő töltőállomások száma Magyarországon. Idén augusztustól nyolc, egykori Avanti-kút OMV-színekben folytatja tevékenységét, emellett két töltőállomás csatlakozott a cég hálózatához.

OMV-töltőállomáson nyitott meg az első hazai Tesla-gyorstöltő

2017. december. 21. 17:01
Az OMV Győr melletti, az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán található Arrabona töltőállomáson telepítették Magyarország első Tesla Superchargerét. A Tesla elektromos autóinak gyorstöltését biztosító, négyállásos létesítményhez az OMV biztosította a területet, az együttműködés részeként pedig a Tesla építette ki és üzemelteti a berendezéseket.

Sorra nyitja az express boltokat az OMV és a Spar

2016. március. 31. 14:31
Idén már öt, OMV-töltőállomáson kialakított Spar express üzletet adtak át, amellyel a hálózat létszáma elérte az ötven egységet. A vállalatok idén még további 15 új kereskedelmi létesítmény átadását tervezik.

Új ügyvezető igazgató az OMV Hungáriánál

2016. június. 02. 14:06
Júniustól Balogh Tibor vette át az OMV Hungária irányítását, elődje az osztrák anyacégnél folytatja. Az új ügyvezető különböző posztokon 1999 óta dolgozik a vállalatnál.

A presszókávé a magyar autósok kedvence

2016. augusztus. 24. 18:43
A magyar autósok legkedveltebb kávéja a presszó, a magyarországi OMV-benzinkutakon évente elfogyasztott 2,5 millió csésze több mint felét ilyen formában kérik a vásárlók.

Újabb gázvezetéket építene Európa felé a Gazprom

2015. június. 18. 14:52
Az orosz Gazprom szándéknyilatkozatot írt alá az E.On-nal, a Shellel és az OMV-vel egy Európába vezető gázhálózat építéséről.